Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NegatıfSürtünmeli ilişkinin üzerinden 3 ay geçti.
Bugün (24.01.2025) beta hcg testi 0.4 çıktı.
0.4’ün yorumu nedir?
Malesef negatif kuzum 10 ve yukarısı olduğunda gebelik var diyo doktor bende 7.3 çıktığı halde hamile değilsin daha dedi doktor
Abla bu benim 3. Beta testim.Malesef negatif kuzum 10 ve yukarısı olduğunda gebelik var diyo doktor bende 7.3 çıktığı halde hamile değilsin daha dedi doktor
Aynen kesin gebelik yok ben 10 kere beta baktırdım benim de 0.2 falandı 4 ay önceAbla bu benim 3. Beta testim.
2. Ayda 0.21
2 buçuk ay 0.11
Bugün tam 3 ay oldu ve 0.4 çıktı beta
Psikolojik olarak iyi olmadığım için 3. Kez betaya ihtiyaç duydum.
Kesin gebelik yoktur diyebiliriz dimi
Öyle kötü bir ruh hali içerisindeyim işte..Korkma kız hamile değilsin her ay beta yaptırmana gerek yok
Yavrum iki günde bir çatır çutur içeri boşalmalı ilişki yaşıyoruzda hamileyim ben kesin diyemiyoruz. Sürtüşmeli ilişkinde hamile olduğuna inandıran ne oldu sana tam olarakSürtünmeli ilişkinin üzerinden 3 ay geçti.
Bugün (24.01.2025) beta hcg testi 0.4 çıktı.
0.4’ün yorumu nedir?
Test sonucunu fotoğraf olarak ekliyorum
Teşekkürler
2 aydır göğüs hassasiyetim ve karın kasık ağrım var.Yavrum iki günde bir çatır çutur içeri boşalmalı ilişki yaşıyoruzda hamileyim ben kesin diyemiyoruz. Sürtüşmeli ilişkinde hamile olduğuna inandıran ne oldu sana tam olarak
Bir de psikiyatriye gitmeni öneririm2 aydır göğüs hassasiyetim ve karın kasık ağrım var.
Ve karnımda gözle görülür şekilde şişlik.
Daha çok bu belirtiler beni bu düşüncelere sürükledi.
Dahiliye ve ürolojiye de gözüktüm bir problem yok.
YOKKAbla bu benim 3. Beta testim.
2. Ayda 0.21
2 buçuk ay 0.11
Bugün tam 3 ay oldu ve 0.4 çıktı beta
Psikolojik olarak iyi olmadığım için 3. Kez betaya ihtiyaç duydum.
Kesin gebelik yoktur diyebiliriz dimi
Hayır gitmemelisin bence artık devletin kurumlarını da meşgul etmemelisin kul hakkı bi yerde 3 ay olmuş sürtünmeyele gebelik filan olmaz biz hergüb yapıyoruz hamile kaldığımız yokÖyle kötü bir ruh hali içerisindeyim işte..
Bugün ultrason da istemiştim yarına randevu verdiler
kan testi 0.4 çıktı ama yine de gitmeli miyim