Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecıkme var mıydıMerhaba kızlar 2 gün önce test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bugün de kan verdim beta hcg 59.65 çıktı. İyi mi acaba sonucum?
Merhaba kızlar 2 gün önce test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bugün decanım Benin’den iki gün gecikti 13 çıktı bu gün yaptım 12 sinde yumurtlamiştim yumurtlama tarıhın yakın zamanda bence gayet güzel değerin2 gün geçti
İnşallah sağlıkla ilerler canım yumurtlama gününü biliyormuşum benim ki çok düşük te kimyasal olabilirYaaa içimi rahatlattin çok teşekkürler canım
Unuttum yumurtlama günümüİnşallah sağlıkla ilerler canım yumurtlama gününü biliyormuşum benim ki çok düşük te kimyasal olabilir
Sizinkide tutunur inşallah kucagimiza almak da nasip olurUnuttum yumurtlama günümüinşallah tutunur miniğim
![]()
Gayet güzel artmış canım sorunsuz devam etsin inşallahBugün kan verdim 195 çıktı
İyi tabi hamilesin canim benim ilk 28 çıkmıştı sonra 126 çıktı bı hafta sonra keseyi gördük şuan 6 haftalikMerhaba kızlar 2 gün önce test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bugün de kan verdim beta hcg 59.65 çıktı. İyi mi acaba sonucum?
Merhaba kızlar 2 gün önce test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bugün de kan verdim beta hcg 59.65 çıktı. İyi mi acaba sonucumge
Gecikmemin üçüncü gününde 58,.. çıkmıştı ama düzenli artış olmadı bende 6 haftalıktan kaybettim ilk göz ağrımı.. Değer güzel ama iki güne bir tekrarla kan tahlilini.Merhaba kızlar 2 gün önce test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bugün de kan verdim beta hcg 59.65 çıktı. İyi mi acaba sonucum?
Tam iki katı artış yok ama takip et canım.Merhaba arkadaşlar 5ocakta beta test sonucum 23 ,7ocakta 29 çıktı bugün adet tarihimdi 46.7 çıktı sizce kimsayal gebelikmi yardımcı olurmusunuz
Bende 27 aralıkta yumurtladim 14 ocakta test yaptım beta 20 çıktı yükselir demi sıkıntı olurmu bu değer yardımcı olurmu sunu,İyi tabi hamilesin canim benim ilk 28 çıkmıştı sonra 126 çıktı bı hafta sonra keseyi gördük şuan 6 haftalik
Merhaba. Bende tüp bebek transferinden 12 gün sonra kan verdim. Beta hcg 302 çıktı. Aynı tarihte transfer yaptırdığımız bir arkadaşımın ise 175. İkimizin arasında neden fark var bilen var mı acaba? İkimizde biraz kafaya taktık. O düşük diye ben yüksek diye..Önemli olan düzenli artış olması şu anki değer hakkında tek başına iyi ya da kötü denemez![]()