M minikani Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 2 0 1 26 Cuma 21:12 Konu Sahibi Konu Sahibi minikani #1 Kızlar sonucuma baksrmısınzı güzel ilerler mi acaba doktor pek olumlu bakmadı yarın tekrar kan istedi Eklentiler IMG_5877.jpeg 110,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar sonucuma baksrmısınzı güzel ilerler mi acaba doktor pek olumlu bakmadı yarın tekrar kan istedi
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.332 1 465 38 Cuma 21:14 Konu Sahibi Konu Sahibi minikani #2 minikani .!.: Kızlar sonucuma baksrmısınzı güzel ilerler mi acaba doktor pek olumlu bakmadı yarın tekrar kan istedi Genişletmek için tıkla... Yani birşey demek yanlış olur şimdi ama regl tarihin geçtimi?
minikani .!.: Kızlar sonucuma baksrmısınzı güzel ilerler mi acaba doktor pek olumlu bakmadı yarın tekrar kan istedi Genişletmek için tıkla... Yani birşey demek yanlış olur şimdi ama regl tarihin geçtimi?
M minikani Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 2 0 1 26 Cuma 21:15 Konu Sahibi Konu Sahibi minikani #3 umutsuzkedii .!.: Yani birşey demek yanlış olur şimdi ama regl tarihin geçtimi? Genişletmek için tıkla... Benim üstüne görme gibi bir durum yaşadım geç döllenme olmuş doktorum öyle demişti son adet 17 Kasım ama 17 aralıkta az süren bi kanama yaşadım
umutsuzkedii .!.: Yani birşey demek yanlış olur şimdi ama regl tarihin geçtimi? Genişletmek için tıkla... Benim üstüne görme gibi bir durum yaşadım geç döllenme olmuş doktorum öyle demişti son adet 17 Kasım ama 17 aralıkta az süren bi kanama yaşadım
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.332 1 465 38 Cuma 22:34 Konu Sahibi Konu Sahibi minikani #4 minikani .!.: Benim üstüne görme gibi bir durum yaşadım geç döllenme olmuş doktorum öyle demişti son adet 17 Kasım ama 17 aralıkta az süren bi kanama yaşadım Genişletmek için tıkla... Oooww bi yorum yapmak çok yanlış olur baya geç döllenme olmuş çünkü
minikani .!.: Benim üstüne görme gibi bir durum yaşadım geç döllenme olmuş doktorum öyle demişti son adet 17 Kasım ama 17 aralıkta az süren bi kanama yaşadım Genişletmek için tıkla... Oooww bi yorum yapmak çok yanlış olur baya geç döllenme olmuş çünkü
B btl15 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2025 3 0 1 26 Dün 14:41 Konu Sahibi Konu Sahibi minikani #5 Değeriniz arttı mı