• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonuçum 47 arkadaşlar . Bakar mısınız?

ztrkkkk94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugun gelelik için kan verdim sonuçum beta hcg 47,01 çıktı. Dr %95 hamilesin ama değer çok düşük keseyi görmeden bşy denmez dedi içime kurt düştü. Acaba sonradan değer düşmesi olabilir mi ? Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabilir değerlerinin yükselmesini bekle dedi:( inşallah normal gebeyimdirde bebeğim sağlıklı gelişir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ( bu arada kasıklarımda ağrılarım var sanki adet ağrısı gibi bu neden oluyordur ki hafif bacaklarıma vuruyo ağrı)

Merhaba arkadaşlar. Bugun gelelik için kan verdim sonuçum beta hcg 47,01 çıktı. Dr %95 hamilesin ama değer çok düşük keseyi görmeden bşy denmez dedi içime kurt düştü. Acaba sonradan değer düşmesi olabilir mi ? Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabilir değerlerinin yükselmesini bekle dedi:KK43: inşallah normal gebeyimdirde bebeğim sağlıklı gelişir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ( bu arada kasıklarımda ağrılarım var sanki adet ağrısı gibi bu neden oluyordur ki hafif bacaklarıma vuruyo ağrı)
Merhaba benim gebelik değerim 2000 çıktığı halde doktor bana da herşey olabilir dış, boş, kimyasal herşeyi saydı boşverim önemli olan artıp sağlıklı ilerlemesi

Merhaba benim gebelik değerim 2000 çıktığı halde doktor bana da herşey olabilir dış, boş, kimyasal herşeyi saydı boşverim önemli olan artıp sağlıklı ilerlemesi
İnşallah sağlıklı bi şekilde artar ilerler. Ağrılarım var normalmiki acaba yerleşme felan olabilir mi . Yumurtlamadan 13 gün sonra baktırdım kana. Kasık o kısımlarım ağrıyo böyle adet ağrısı gibi

Merhaba arkadaşlar. Bugun gelelik için kan verdim sonuçum beta hcg 47,01 çıktı. Dr %95 hamilesin ama değer çok düşük keseyi görmeden bşy denmez dedi içime kurt düştü. Acaba sonradan değer düşmesi olabilir mi ? Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabilir değerlerinin yükselmesini bekle dedi:KK43: inşallah normal gebeyimdirde bebeğim sağlıklı gelişir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ( bu arada kasıklarımda ağrılarım var sanki adet ağrısı gibi bu neden oluyordur ki hafif bacaklarıma vuruyo ağrı)
Bence kafanızı olumsuz düşüncelerle karıştırmayın illa kötü olacak diye bişey yok sonuçta. Doktorlar bilimsel konuştukları için hastaları herşeye hazırlamak istiyorlar. Bende ilk 64 le öğrenmiştim. Sonra artış oldu. İçinizi ferah tutun. Bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Tek kan tahlili ile böyle sizi yönlendirmesi yanlış bence merak etmeyin 5 üstü değer pozitif ama artışı önemli tabi iki gün sonra tekrarla bide ilk zamanlar bende de adet gibi ağrı sancı çok olmuştu her seferinde kesin adet oldum kanamam var diye lavaboya gittim normal

Bence kafanızı olumsuz düşüncelerle karıştırmayın illa kötü olacak diye bişey yok sonuçta. Doktorlar bilimsel konuştukları için hastaları herşeye hazırlamak istiyorlar. Bende ilk 64 le öğrenmiştim. Sonra artış oldu. İçinizi ferah tutun. Bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Aminn inşallahhh artar giderek sağlıklı gelişir

Tek kan tahlili ile böyle sizi yönlendirmesi yanlış bence merak etmeyin 5 üstü değer pozitif ama artışı önemli tabi iki gün sonra tekrarla bide ilk zamanlar bende de adet gibi ağrı sancı çok olmuştu her seferinde kesin adet oldum kanamam var diye lavaboya gittim normal
Perşemde tekrar gidiçem kan vermeye inşallah yükselir

Merhaba. Iki ay önce 11 haftalık bebegimin kalp atışı durdu, malesef kürtaj oldum. Adet gördüm. Yine hamileyim, beta hcg degerim 81, iki gun sonra 120 cikdi. Doktor dış gebelik dedi, çok korkuyorum. Iki gun sonra ultrasona giricem, yine kan tahlili yaptiricam. Ama bu bir haftada yemeden içmeden kesildim stressden, kendimi sucluyorum, neden bu kadar erken gebe kaldım, neden dinlenmedim, belki de bu yüzden :((((

Merhaba. Iki ay önce 11 haftalık bebegimin kalp atışı durdu, malesef kürtaj oldum. Adet gördüm. Yine hamileyim, beta hcg degerim 81, iki gun sonra 120 cikdi. Doktor dış gebelik dedi, çok korkuyorum. Iki gun sonra ultrasona giricem, yine kan tahlili yaptiricam. Ama bu bir haftada yemeden içmeden kesildim stressden, kendimi sucluyorum, neden bu kadar erken gebe kaldım, neden dinlenmedim, belki de bu yüzden :KK43:(((
Ama değer yükselmiş neden dış gebelik dediki

Aynısı benim de başıma Geldi adetim 2 gün gecikti kan testinde 97 çıktı 2 gün sonra gittim 73 daha sonra 60 benimde kasık ağrılarım oldu gittim kimyasal gebelik 2 3 güne adet olursun dedi doktor yıkılarak eve geldim

Aynısı benim de başıma Geldi adetim 2 gün gecikti kan testinde 97 çıktı 2 gün sonra gittim 73 daha sonra 60 benimde kasık ağrılarım oldu gittim kimyasal gebelik 2 3 güne adet olursun dedi doktor yıkılarak eve geldim
2. Degerim 140 3. Degerim 392 çıktı . Bu cuma dr gidicem inşallah kese görünüür . İnşallah sizede tekrar nasip olur

Back
X