• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg sonucum 316 bu nedemek sizce?

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
kızlar beta hcg test yaptırdım bugün biraz önce internetten tahlil sonucuma baktık ve 3.16 yazıyo referans arası 0-5 yaazıyo benimki 3.16 yada 316 hangisiyse işte bide adetimin 24.günündeyim eğer 1 2 haftalıksa diye düşünüyorum kızlar cvplarınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

cnm 3.16 ile 316 arasında o kadar çok fark var ki
3.16 ise hamile değilsin cnm
ama 316 ise hamilesin oluyor
sonuca bakıp tekrar yazsan iyi olur

canım sonucu düzgün bir şekilde yazarsan yardımcı olabiliriz bu şekilde bişey diyemeyiz biri var biri yok demek sen herneyse demişsin ama çok farklı yani. eğer 316 ise gözün aydın canım....

merhaba arkadaşlar sonuç 3.16 dr görüştüm ve şuan için gözükmüyo eğer günün geçerse gel dedi yani benim genelde hep 0.küsür çıkardı böyle çıkıncada sevindik eşim ve ben hemen bilgi alıim sizden dedim teşekkür ederim arkadaşlar.

canım eğer geç döllenme olduysa hemen belli olmayabilir üzülme... ama şuda varki değer herzaman 0 çıkmaz bu değişkendir 5'e kadar negatiftir gebelik var demek için 5'i geçmesi gerekir... umarım adet olmazsın sen genede temkinli davran kendine dikkat et... adete kadar bekle canım....

canım adetimin 24. günüdeyim demişsin eğer eger geç dölenme olduysa daha belli olmayabilir sanırım az kaldı adet gününe bekle bakalım inşallah geç döllenemdir de bebişin vardır

yok ben evde yapılan testlerden yapmamıştım zaten kan tahlili vermiştim pazartesi salı günü gibi adet olmam lazım olmazsam veririm tahlil ancak ama hiçbişey hissetmiyorum maalesef

bu ayda hüsran adet oldum hamile değilim eğer konuda kapatılırsa sevinirim sonuç belli teşekkürlreer herkezze

Back