Beta hcg sonucu

Yay burcu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
13
Merhaba son adet tarihimin üzerinden 27 gün gecti ve adetim 3 gün. Gecikti kan verdim böyle cıktı sizce normalmi bana fazla gibi geldi korktum açıkcası doktorlarda tatilde gidemiyorum doktora bu değerle doktora gitsem kese görünürmü acaba

Eklentiler

• IMG_0863.jpeg
    31,5 KB · Görüntüleme: 64
tek değere bakıp yorum yapılamaz. 1 hafta sonra giderseniz kese görünebilir. 2500-3000lerde kese görünür.

Keseyi göremezsin bu değerle. Bayram bitimi gittiğinde gözükür ama

Dış gebelikse anlaşılmaz çünkü kese yok ortada henüz. Gitmek istiyorsanız gidin ama kan idrar tahlili alırlar rutin kontrol için sasece

1500 civarı olunca kese görünür diyolar 2 gün daha bekleyiptemi gitsem bilmiyorum korkuyorum neyle karşılaşacağım düşük olurmu olmazmı vajinal ultrosonda görünmezmi acaba kese normal değilde

Dış gebelikse anlaşılmaz çünkü kese yok ortada henüz. Gitmek istiyorsanız gidin ama kan idrar tahlili alırlar rutin kontrol için sasece
Birde sizce değerim normalmi son adetimin üzerinden 27 gün geçti beta değeri 5 haftalık değer ama benim 1 ay olucak daha

Birde sizce değerim normalmi son adetimin üzerinden 27 gün geçti beta değeri 5 haftalık değer ama benim 1 ay olucak daha
Bazılarının 2 günde 1 2 kat artar bazılarının %66 artar bazılarının 3 kat artar. Değerle hafta arasında ben çok bağ göremiyorum o yüzden ilk haftalarda, sizinki 2 kat artarak ilerlemiş demek ki. Doktora yine gidin en kötü değerlerinize bakar kullanmıyorsanız folik asit önerir vs iyi olur görünmeniz ama keseyi göremezseniz korkmayın erken henü

Ben hamile kalmadan önce kullanıyodum hala kullanıyorum ama bırakmalımıyım acaba

Daha 1 aydır kullanıyorum zaten nutraxcin markası . Birde bişey daha sormak istiyorum kasığıma hafif kramplar ağrılar giriyo normalmi bu gebeliğin ilk haftalarında

Daha 1 aydır kullanıyorum zaten nutraxcin markası . Birde bişey daha sormak istiyorum kasığıma hafif kramplar ağrılar giriyo normalmi bu gebeliğin ilk haftalarında
Normal evet, ilerleyen haftalarda kıvrandırmayacak kadar ağrılar normal rahim büyüyor çocuk yerleşiyor çünkü

Merhaba değeriniz cok yeni bu yuzden kese gözükmez ama haftaya muhakkak gözükür bende şuan 9 haftalık hamileyim karnıma hala ara ara ağrılar giriyor bazen iğne batar gibi bunlar cok normal bebek yerleşiyor ve rahim büyüyor siz bu süreçte sadece dikkatli davranın düşük riski icin vs haftaya keseyi görürsünüz merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…