Keseyi göremezsin bu değerle. Bayram bitimi gittiğinde gözükür amaMerhaba son adet tarihimin üzerinden 27 gün gecti ve adetim 3 gün. Gecikti kan verdim böyle cıktı sizce normalmi bana fazla gibi geldi korktum açıkcası doktorlarda tatilde gidemiyorum doktora bu değerle doktora gitsem kese görünürmü acaba
Birde sizce değerim normalmi son adetimin üzerinden 27 gün geçti beta değeri 5 haftalık değer ama benim 1 ay olucak dahaDış gebelikse anlaşılmaz çünkü kese yok ortada henüz. Gitmek istiyorsanız gidin ama kan idrar tahlili alırlar rutin kontrol için sasece
Bazılarının 2 günde 1 2 kat artar bazılarının %66 artar bazılarının 3 kat artar. Değerle hafta arasında ben çok bağ göremiyorum o yüzden ilk haftalarda, sizinki 2 kat artarak ilerlemiş demek ki. Doktora yine gidin en kötü değerlerinize bakar kullanmıyorsanız folik asit önerir vs iyi olur görünmeniz ama keseyi göremezseniz korkmayın erken henüBirde sizce değerim normalmi son adetimin üzerinden 27 gün geçti beta değeri 5 haftalık değer ama benim 1 ay olucak daha
Ben hamile kalmadan önce kullanıyodum hala kullanıyorum ama bırakmalımıyım acabaBazılarının 2 günde 1 2 kat artar bazılarının %66 artar bazılarının 3 kat artar. Değerle hafta arasında ben çok bağ göremiyorum o yüzden ilk haftalarda, sizinki 2 kat artarak ilerlemiş demek ki. Doktora yine gidin en kötü değerlerinize bakar kullanmıyorsanız folik asit önerir vs iyi olur görünmeniz ama keseyi göremezseniz korkmayın erken henü
Yok 3 ay kullanacaksınız onu, hangisini kullanıyorsunuzBen hamile kalmadan önce kullanıyodum hala kullanıyorum ama bırakmalımıyım acaba
Normal evet, ilerleyen haftalarda kıvrandırmayacak kadar ağrılar normal rahim büyüyor çocuk yerleşiyor çünküDaha 1 aydır kullanıyorum zaten nutraxcin markası . Birde bişey daha sormak istiyorum kasığıma hafif kramplar ağrılar giriyo normalmi bu gebeliğin ilk haftalarında
bugün gittim dayanamayıp ama üstten baktı kese göremedi bir hafta sonra kontrole gidicem tekrar o zamana gözükür diye umuyorum inşNormal evet, ilerleyen haftalarda kıvrandırmayacak kadar ağrılar normal rahim büyüyor çocuk yerleşiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?