Niye kaybolsun kaybolmaz :) resmi tatil diye 6'da herkes izne çıktı yarın girerlerNormalde akşama çıkıyordu benimki çıkmadı hala da yok acaba kaybolmuş olabilir mi
Sizce bugün acile gitsem çıkar mı pekiNiye kaybolsun kaybolmaz :) resmi tatil diye 6'da herkes izne çıktı yarın girerler
Çıkar bence evetSizce bugün acile gitsem çıkar mı peki
Komple test istedi ve en sonunda sonuç 930 çıktı çok şaşırdım bir haftada bu kadar yükselmesineÇıkar bence evet
Hayırlı olsunKomple test istedi ve en sonunda sonuç 930 çıktı çok şaşırdım bir haftada bu kadar yükselmesine
Değer normal bu arada adet gecikmesinden 1 hafta sonra mı?Komple test istedi ve en sonunda sonuç 930 çıktı çok şaşırdım bir haftada bu kadar yükselmesine
Teşekkür ederimHayırlı olsunilk kan mıydı bu artışa mı bakmıştınız
geçen ay 29martta adet oldum şimdi olmadım işteDeğer normal bu arada adet gecikmesinden 1 hafta sonra mı?
Yani adetiniz 2 gün geçikmiş o yüzden bu değer çok iyi takip edin yükselir zatengeçen ay 29martta adet oldum şimdi olmadım işte
Sonuçlar çıkıyor da geç çıkıyor akşam kontrol et istersen benimki öğleden sonra verdiğimde 9 gibi görüntülenmiştiNormalde akşama çıkıyordu benimki çıkmadı hala da yok acaba kaybolmuş olabilir mi
Sağlık ocağı sonucum daha çıkmadı başına ne geldi Allah biliyorSonuçlar çıkıyor da geç çıkıyor akşam kontrol et istersen benimki öğleden sonra verdiğimde 9 gibi görüntülenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?