- 5 Ocak 2019
- 11
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi Olalalalaa
7.günde test yaptırdım geç döllenme olsa bile değer daha yüksek çıkardı değil mi?Merhaba geç döllenme bile olmuş olsa şimdiye kanda çıkması gerekirdi sanırım gebelilk yok. Yinede gecikme devam ederse birkez daha kan verirsiniz.
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum çok uzun zamandor hamilelik düşğndüğüm için :/ bakalım en iyisi kan testini tekrarlamak :/İçtiğiniz ilaç varsa bu değeri arttırmış olabilir.
Hamile değildiniz muhtemelen değil miArkadaşlar merhaba, bugün itibariyle reglim 11 gün gecikti. Bundan 3 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 2,9. Sizce durum nedir? Hamile miyim acaba veya bu değer artar mı? Haftasonu ve resmi tatiller araya girdiği için hastaneye gidemiyorum (yaşadığım ülkede resmi tatillerde hastanelerin yalnızca acil kısmı çalışıyor) benzer bir durum yaşayan var mı?
Gebe değilsiniz gibi duruyorMerabalar benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba
Değildim ve hala değilimHamile değildiniz muhtemelen değil mi
Merhaba ben de geç döllenme yaşayanlardanım, adet gecikmesinin 6. gününde beta hcg 100 çıkmıştı benim7.günde test yaptırdım geç döllenme olsa bile değer daha yüksek çıkardı değil mi?