• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg sonucu yüksek çıkanlar bi dakika bakın......

beyazceylan

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
43
1
621
İçel Mersin
kızlar, benim 11. gübn sonucum 454 idi.13.günde ise 1208 oldu bu sonuçlar fazla yüksek değil mi? tek embriyo transferi yapıldı. Ama beşinci gün transferiydi.Blastosist idi yani bilisi olan var mı?

kızlar, benim 11. gübn sonucum 454 idi.13.günde ise 1208 oldu bu sonuçlar fazla yüksek değil mi? tek embriyo transferi yapıldı. Ama beşinci gün transferiydi.Blastosist idi yani bilisi olan var mı?

hayırlı olsun canım öncelikle..
beki kendi kendine yeniden ikiye bölünmüştür.tek yumurta ikizleri olmuştur belki ne dersin??:emir_bebek: :emir_bebek:

benim 11.gün değerim 449.7 ve 13.gün 1365'idi ama bana 2 tane blast transfer edilmişti. büyük ihtimalle senin tek blastın ikiye bölünmüş ve tek yumurta ikizlerini oluşturmuş. hayırlı olsun bebeklerinle mutlu bir ömür dilerim tatlım.

cnm benim normaL yoLdan.5.haftamda değerim 4938 çıktı.Keseyi gördük ama tekti.bende ikiz oLmasından şüpheLeniyorumm

benim 11.gün değerim 449.7 ve 13.gün 1365'idi ama bana 2 tane blast transfer edilmişti. büyük ihtimalle senin tek blastın ikiye bölünmüş ve tek yumurta ikizlerini oluşturmuş. hayırlı olsun bebeklerinle mutlu bir ömür dilerim tatlım.

çok teşekkür ederim canım .Dualarımız tüm anneler için.......hihoyyyt

Back