• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucu yardımcı olur musunuz?

fdnmny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
12
1
1
25
Merhaba sonuç bugün çıktı ancak anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_2395.jpeg
    IMG_2395.jpeg
    240,8 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba beta baya baya yüksek çıkmış yani betaya göre sizin şuan 6. Hafta da keseyi falan görmüş olmanız lazım . Son adet tarıhınız nedir

Merhaba beta baya baya yüksek çıkmış yani betaya göre sizin şuan 6. Hafta da keseyi falan görmüş olmanız lazım . Son adet tarıhınız nedir
11 aralık
Ama ben bu testi doktora görünmeden acilde yaptırdım o yüzden bilgisizim

Ya ben bu değerden bir şey anlamadım mantığını açıklayabilir misin 🫣

Yani genelde erken döllenme ikiz gebelik vs yoksa 4-5 haftalıkken 100lü değerlerle öğreniliyor sonra da 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkıyor değer. Senin bu değerine bakılınca artık kan vermene gerek yok direkt doktora gidip ultrasona girebilirsin kese ve kalp atışı için.

Yani genelde erken döllenme ikiz gebelik vs yoksa 4-5 haftalıkken 100lü değerlerle öğreniliyor sonra da 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkıyor değer. Senin bu değerine bakılınca artık kan vermene gerek yok direkt doktora gidip ultrasona girebilirsin kese ve kalp atışı için.
Teşekkür ederimm bilgi için :)

Back