Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 4ıle 5saat arası cıkması gerek ama demekkı şehirden sehire degısıyorHanımlar merhaba bugün 10.30 da kan verdim devlet hastanesinde sonuç hala çıkmadı devlette beta hcg baktıran var mı sonuç ne zaman e nabıza düşer ?
İlk gebelik miHanımlar merhaba bugün 10.30 da kan verdim devlet hastanesinde sonuç hala çıkmadı devlette beta hcg baktıran var mı sonuç ne zaman e nabıza düşer ?
İkinci olarak olur ise ama 2 çıktı gebelik yok oluyır ilk gebeliğim de kalbi durdu 8. Haftada kürtaj ile aldılar bu yeni testi de adete 6-7 gün kala verdim belki ondan düşük çıkmıştır umarım yaniİlk gebelik mi
İlk gebelik mi
Benim de son konuma bakar mısınız rica etsem hamilelik ile alakalıİkinci olarak olur ise ama 2 çıktı gebelik yok oluyır ilk gebeliğim de kalbi durdu 8. Haftada kürtaj ile aldılar bu yeni testi de adete 6-7 gün kala verdim belki ondan düşük çıkmıştır umarım yani
Bende dün sabah ovulasyon testi içinden çıkan gebelik testi ile yaptım negatif çıktı bugün de olamzsam 3 gün gecikmiş oluyor göğüs ucumda sizi oluşuyor gün içinde böyle heran adet olacakmisim gibi oluyor 1 saat felan sürüyor sonra keisliyor mesela 3 saattir sıfır ağrı niye böyle oldu anlamadım gebelik varsa dün neden negatif çıktı anlaamdim hiç birseyNormalde 4ıle 5saat arası cıkması gerek ama demekkı şehirden sehire degısıyor
Tamamen kana geçişle alakalı bu durum dün cıkmaz bugun cıkar ben üç gün üst üste yaptım üçüncü gün pozıtıf gördum oysakı dün çıkmamıstı sonra dedım yalancı pozıtıf bırdaha aldım test cıktı bekle bakalım kuzum belli olmaz daha adet olmamıssın umut var demekBende dün sabah ovulasyon testi içinden çıkan gebelik testi ile yaptım negatif çıktı bugün de olamzsam 3 gün gecikmiş oluyor göğüs ucumda sizi oluşuyor gün içinde böyle heran adet olacakmisim gibi oluyor 1 saat felan sürüyor sonra keisliyor mesela 3 saattir sıfır ağrı niye böyle oldu anlamadım gebelik varsa dün neden negatif çıktı anlaamdim hiç birsey
Ay evet ya inşallah vardır başka belirti de yok olan Ağrı'da adet sancısı ondan bilemedim bendeTamamen kana geçişle alakalı bu durum dün cıkmaz bugun cıkar ben üç gün üst üste yaptım üçüncü gün pozıtıf gördum oysakı dün çıkmamıstı sonra dedım yalancı pozıtıf bırdaha aldım test cıktı bekle bakalım kuzum belli olmaz daha adet olmamıssın umut var demek
İnşallah vardır ya bu ztn belirtiler gebelikle adetle cok yakın oldugu ıcın anlamak cok zor oluyor yarın sabah kaset test yap bakalım belkı yarın kana geçerAy evet ya inşallah vardır başka belirti de yok olan Ağrı'da adet sancısı ondan bilemedim bende
Ay inşallah inşallah rabbim sesini duysunİnşallah vardır ya bu ztn belirtiler gebelikle adetle cok yakın oldugu ıcın anlamak cok zor oluyor yarın sabah kaset test yap bakalım belkı yarın kana geçer
İnşallah kuzum inşallah sen canını sıkma rabbim zamanı bekle diyor demekkı nasibi daha varsa annesı o senı bulucak sen yeter ki kalbını ferah tutAy inşallah inşallah rabbim sesini duysun
Sabah 12 buçuk da yaptığım test negatif hala adet olmadım hafif göğüs ucumda sizi var ve sabah yaptigim testte şuan gölge var o kuruma cizgisimi oluyorİnşallah kuzum inşallah sen canını sıkma rabbim zamanı bekle diyor demekkı nasibi daha varsa annesı o senı bulucak sen yeter ki kalbını ferah tut
Bekliyorum bakalım bugün yarın olucam normalde teşekkür ederim cevap içinTamamen kana geçişle alakalı bu durum dün cıkmaz bugun cıkar ben üç gün üst üste yaptım üçüncü gün pozıtıf gördum oysakı dün çıkmamıstı sonra dedım yalancı pozıtıf bırdaha aldım test cıktı bekle bakalım kuzum belli olmaz daha adet olmamıssın umut var demek