• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucu ne zaman çıkacak?

beyza1999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
18
3
1
25
Hanımlar merhaba bugün 10.30 da kan verdim devlet hastanesinde sonuç hala çıkmadı devlette beta hcg baktıran var mı sonuç ne zaman e nabıza düşer ?

evet 2 çıktı gebelik yok demek ama ben bunu adete 6-7 gün kala verdim genel kontrol için doktora gittim sordum beta şuan baksak çıkar mı dedim çıkar yapalım dedi ama 2 çıktı şöyle bir durum var ama ben birkaç önce yaptırdığımda 0,100 çıkmıştı özel hastanede yaptırdım şimdi devlette 2 çıktı yine negatif diyor sanırım özel ve devlet referans değerleri Farklı oluyor anlamadım bakalım adet gecikmem olur ise tekrar yaptıracam henüz 6 yada 5 günüm var

İkinci olarak olur ise ama 2 çıktı gebelik yok oluyır ilk gebeliğim de kalbi durdu 8. Haftada kürtaj ile aldılar bu yeni testi de adete 6-7 gün kala verdim belki ondan düşük çıkmıştır umarım yani ☺️
Benim de son konuma bakar mısınız rica etsem hamilelik ile alakalı 🤲🏻

Normalde 4ıle 5saat arası cıkması gerek ama demekkı şehirden sehire degısıyor
Bende dün sabah ovulasyon testi içinden çıkan gebelik testi ile yaptım negatif çıktı bugün de olamzsam 3 gün gecikmiş oluyor göğüs ucumda sizi oluşuyor gün içinde böyle heran adet olacakmisim gibi oluyor 1 saat felan sürüyor sonra keisliyor mesela 3 saattir sıfır ağrı niye böyle oldu anlamadım gebelik varsa dün neden negatif çıktı anlaamdim hiç birsey

Bende dün sabah ovulasyon testi içinden çıkan gebelik testi ile yaptım negatif çıktı bugün de olamzsam 3 gün gecikmiş oluyor göğüs ucumda sizi oluşuyor gün içinde böyle heran adet olacakmisim gibi oluyor 1 saat felan sürüyor sonra keisliyor mesela 3 saattir sıfır ağrı niye böyle oldu anlamadım gebelik varsa dün neden negatif çıktı anlaamdim hiç birsey
Tamamen kana geçişle alakalı bu durum dün cıkmaz bugun cıkar ben üç gün üst üste yaptım üçüncü gün pozıtıf gördum oysakı dün çıkmamıstı sonra dedım yalancı pozıtıf bırdaha aldım test cıktı bekle bakalım kuzum belli olmaz daha adet olmamıssın umut var demek

Tamamen kana geçişle alakalı bu durum dün cıkmaz bugun cıkar ben üç gün üst üste yaptım üçüncü gün pozıtıf gördum oysakı dün çıkmamıstı sonra dedım yalancı pozıtıf bırdaha aldım test cıktı bekle bakalım kuzum belli olmaz daha adet olmamıssın umut var demek
Ay evet ya inşallah vardır başka belirti de yok olan Ağrı'da adet sancısı ondan bilemedim bende

Ay evet ya inşallah vardır başka belirti de yok olan Ağrı'da adet sancısı ondan bilemedim bende
İnşallah vardır ya bu ztn belirtiler gebelikle adetle cok yakın oldugu ıcın anlamak cok zor oluyor yarın sabah kaset test yap bakalım belkı yarın kana geçer ❤️🙏

İnşallah kuzum inşallah sen canını sıkma rabbim zamanı bekle diyor demekkı nasibi daha varsa annesı o senı bulucak sen yeter ki kalbını ferah tut❤️
Sabah 12 buçuk da yaptığım test negatif hala adet olmadım hafif göğüs ucumda sizi var ve sabah yaptigim testte şuan gölge var o kuruma cizgisimi oluyor

Bekliyorum bakalım bugün yarın olucam normalde teşekkür ederim cevap için 🌸

Back