Bana yardım edermisiniz lütfennnnnn? Öncelikle kullanacağım kelimelerden ötürü sizlerden özür dilerim ama yardımlarınıza çok ihtiyacım var.. Benim adetimin 12.günü (5 kasım) bir ilişkim oldu.. Ve ilkti. Kısacası sürtünme yoluylaydı ama ilk kez kıyafetsiz bir yakınlaşma yaşadım..Ama çok korktum ve birdaha evlenmeden bu yakınlaşmayı bile yaşamak istemiyorum korku bana yetti. Vajinama boşalma gerçekleşmedi ama sürekli temas vardı yani kesin bulaşmıştı damlamıştı sperm ya da zevk suyu..15 saat sonra norlevo diye bir hap olduğunu öğrendim hemen aldım iki hapı birden içtim. içtikten 1 hafta sonra (12 kasım) aynı reglim gibi 3-4 gün kanama yaşadım. İlişkinin üzerinden tam 4 hafta sonra bir tıp merkezinde beta hcg <2.00 çıktı.. bu sonuçtan üç gün sonra başka bir hastanede beta hcg <0,5 çıktı.. Her iki yerde değer aralıkları farklıydı ama neticede ikiside negatifmiş.Norlevodan sonra baz alıp beklediğim kanama tarihim yarın ama ortada belirti bile yok (Bir kaç doktor bu yeni kanamayı adetim olarak saymamı ve yeni kanamamı ona göre beklememi söylemişti çünkü) Korkuyorum. Yani en son testi yaptıralı 5 gün oluyor. Bu değer artmış olmaz değil mi bu saatten sonra.. Çünkü normalde 25 ekim zamanında adet olmalıydım. Ama norlevo 12 kasımda kanama yaptığından 12 aralığa göre hesapladım.. hamile olmuş olsaydım çıkardı değil mi? ama adetim gelmiyorrr Uzun oldu bana lütfen bilgili olanlar yardım etsin uyku uyuyamıyorum 1 aydır..