• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG seviyesi neyi gösteriyor

ilk kan testinizi yaptırdıktan sonra iki günde bir aynı yerde test tekrarlanır çıkan sonuç bir öncekinin 2 katı olmalı.

Benimde o dönemler hemen hemen o oranlardaydı.. normal yani hesabınıza göre erken döllenmemişte olabilir bebiş. Benim 2 gün önde gidiyor mesela ultrason kontrollerinde kendi hesabıma göre

5+2 haftalık hamileyim Beta hcg 15800 çıktı çokmu sizce çok veya az olmasının zararı nedir lütfen yardımcı olun

Merhaba benim de ayni ya 12880. Ben de bir kez baktirabildim strese girdim yuksek diye. Siz benden ondesiniz. Surec nasil dev etti deger kac oldu sonrasinda? Bugun tam 5 hafta oldu benim. (Tup bebek 5. Gun 2 embriyo koyulmustu.)

Benimde o dönemler hemen hemen o oranlardaydı.. normal yani hesabınıza göre erken döllenmemişte olabilir bebiş. Benim 2 gün önde gidiyor mesela ultrason kontrollerinde kendi hesabıma göre

Merhaba benim de ilk deger baskalarininkine gore cok yuksek 12880. Telasa dustum acikcasi niye bu kdr yuksek diye. Hastane mi hata yapti yoksa mol gebelik mi ya da ikizden fazla ucuz dorduz mu diye korktum.

Benimde 5+3 te 19987 idi. Cogul gebelik falanda degil normal yani kizlar
Hmm ya benim once bi test yapti sonra geldi dedi ki 1500un ustunde olunca hastasini bi test daha yapiyoruz sizi biraz daha bekleticem dedi 12880 dedi sonra. Esimin dedigine gore ona da 1570 cikti simdi sulandirip bakicam demis. Ben lavabodaydim. İnsaallah sorun olmaz dediginiz gibi cok sagolun.

Merhaba benim de ayni ya 12880. Ben de bir kez baktirabildim strese girdim yuksek diye. Siz benden ondesiniz. Surec nasil dev etti deger kac oldu sonrasinda? Bugun tam 5 hafta oldu benim. (Tup bebek 5. Gun 2 embriyo koyulmustu.)
Valla Ben ondan sonra birdaha kan vermedim.. Bende oyle yuksek gorunce acaba çoğul gebelik mi diye dusunmustum ama oyle olmadi.. tek bebise hamileyim bi sorun da Yok içiniz rahat olsun

Valla Ben ondan sonra birdaha kan vermedim.. Bende oyle yuksek gorunce acaba çoğul gebelik mi diye dusunmustum ama oyle olmadi.. tek bebise hamileyim bi sorun da Yok içiniz rahat olsun
Benim tup bebek o yuzden iki tane koydular ikiz. Tabii ultrasonda belli olacak daha net bir sekilde her sey. Saglikla kucaginiza alin bebisinizi. Cok tesekkur ederim.

Evet ben de dun kontrole gittim keseleri gorduk kan degerinde sorun yok dedi doktor. Kanli canliyiz demek ki kizlar napalim iyi beslenmisizzz.

Evet ben de dun kontrole gittim keseleri gorduk kan degerinde sorun yok dedi doktor. Kanli canliyiz demek ki kizlar napalim iyi beslenmisizzz.

Back