BETA HCG SERUM 278 yardım edin :(

mgmg1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
29
17
38
kızlar selam, 8 aylık evliyiz bu zamana kadar doğal yolla korunuyorduk, bu ay bıraktık ve gecikmem oldu. 1.günümde test yaptım negatifti, 5. Gün baktım ikinci çizgim hafif silikti ama belliydi görünüyordu. hemen akşamına kan testi yaptırdım değerlerim 278,3 pozitif yazıyor. doktora gösterdik ama acil doktoruydu pek ilgilenmedi anlamadım çok erken henüz 2 günde bir evde de test yapın dedi yaptık oda pozitif dedik, tamam ozaman %75 hamilesiniz yine de ümitlenmeyin gibi bişeyler dedi. İçim hiç rahat değil sürekli araştırıp durmak istemiyorum ama pazartesiye daha koca 3 gün var nasıl beklicem bilmiyorum. Bu arada bu sabah da uyanır uyanmaz test yaptım bu seferki daha belirgin kırmızıydı. Bilenler yazsın nolur:(

Canım hamilesin ne güzel değerin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor idrar test yapıp durmaması gerek yok bence pazartesi tekrar baktır HCG yada ozeller her zaman yapar bekleyemem dersen yarın yaptir rahatla :)

Canım hamilesin ne güzel değerin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor idrar test yapıp durmaması gerek yok bence pazartesi tekrar baktır HCG yada ozeller her zaman yapar bekleyemem dersen yarın yaptir rahatla :)

Yaaa bende öyle dedim sevindik ettik de doktor öyle cins cins konuştu gibi geldi bana :( özel hastaneye gitmiştim dün acile de işte, yarın 2.gün oluyor ozaman tekrar kan vermemde problem yok dimi gidiyim ozaman ay heyecanlandım teşekkür ederim

Yaaa bende öyle dedim sevindik ettik de doktor öyle cins cins konuştu gibi geldi bana :KK43: özel hastaneye gitmiştim dün acile de işte, yarın 2.gün oluyor ozaman tekrar kan vermemde problem yok dimi gidiyim ozaman ay heyecanlandım teşekkür ederim
Evet canım yarın verebilirsin tekrar doktorlar her ihtimali düşündükleri için kesin konuşmazlar Allah'ın izniyle bebişim seninle :)

Back