Beta hcg+progesteron

Ekbl56

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
3.018
5.970
88
Merhaba kızlar. Adetim 10 gün geçti. 1 hafta önce bugün hcg değerim 50 ydi .Bugün 550 çıkmış.ve doktor vajinal ultrasonla göremedi .bunların yanında progesteron 9 çıkmış. Düşme ihtimali var mı?Aklıma takmak istemiyorum. Allah verir Allah alır diyorum ama sürekli düşünüyorumvar mı böyle olup da yükselen ya da alternatif tıpla yükselmesini sağlayan?

Son düzenleme:
2 hafta değil 1 hafta önce bu değer çıkmıştı.

değee artışı çok az gibi , sanırım boş gebelik olabilir. yine de ümit keslmez allahtan inş senledir bebeğin

Doktorunda görmemesi normal çünkü 550 le görülmez daha en az 1000 üzerine çıkmalı

7 gunde 7 kat hesabi yanlis olur 600 olmasi lazimdi zaten suanda
Kabataslak söyledim onu canım iki günde bir iki kat olmalı ya bir haftada en fazla günde bir kattr şöyle Pazartesi 50 çıksın diyelim Çarşamba 100 olmalı cuma 200 pazar 400 pazartesiye 550 normal.. demek istediğim bu

Aslında benim merak ettiğim beta hcg den ziyade hormonumun düşük çıkması. Çünkü Salı 50 perşembe 100 ctesi 200 pazartesi 400 pazartesi-carsamba 600 olmalı. Ki benim Salı 550 çıktı. Zaten ovulasyon testlerimde de ben adete cok yakın bir tarihte yumurtluyordum.

Bence normal artmış değeriniz progesteron değeriniz içinde progestan veriyorlar düşük önleyici onu sorun doktorunuza uygun gorurss verir hemen kötüyü getirip kendinizi üzmeyin güzel haberin tadını çıkarın neden kendiniz eziyet ediyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…