Beta hcg Pazartesi 41'di Bugün 43

bence acele etme umutsuzlasma hemen benmde ilk testim düsüktü doktor dedi dış gebelik moralim bozuldu bir hafta bekledim 3e katladı hormon döllenme zamanındır belki bebek yeni oluşuyodur. hemen üzülme

ayrıca suan 7 aylık hamileyim. ilk ay aynı doktor düsük tehlikesi geciriyorum die gittm aslında çok bişeyim yoktu ama beni korkuttu kesen büyük normal deil falan ama çocugum suan ii Allaha sükür gayette rahat bi hamilelik maş.

bilmiyorum ya moralim çok bozuk ilk öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama çok sürmedi( canım senin değerlerin nasıldı?

canım üzülerek söylüyorum ama doktorun haklı bugün en az 80 olmalıydı demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş hayırlısı olsun

6 haftalık hamileyim üç gün önce kan testi yaptırdım,betahcg 176 çıktı.sizce bu değer normalmi,yarın doktora gidecem çok tedirginim

6 haftalık hamileyim üç gün önce kan testi yaptırdım,betahcg 176 çıktı.sizce bu değer normalmi,yarın doktora gidecem çok tedirginim
kesenın görünmesı ıcın deger 1500 olmalı 6 haftalık olduguna emınmısın ya gec döllenemdır ozaman bukdar düşük olduguna göre yada tüpbebek flnmıydı ben 4 haftalıktım ögrendıgımde 841 dı degerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…