• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Önce Negatif Sonra pozitif Olanlar Varmi

whit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
67
43
88
Selam kızlar, bana yardım eder misiniz? Ben adetime 2 hafta kala kan testi yaptırdım. Sonuç 0.37 çıktı, adetimi 1 gün geçince tekrar yaptırdım sonuç 0.12 çıktı. Duramadım adetimi 3 gün geçince yine yaptırdım sonuç 2 çıktı. Negatif yani ama biraz yükselme var. Doktoru aradım bu tarz durumlar oluyormuş yani sonradan yükseldiği oluyormuş. 5- 6 gün bekle yine olmazsan test yaptır dedi. Aranızda bu tarz örnekler yaşayanlar var mı? N' olur konuyu görüp geçmeyin. Hiç gecikmem olmazdı kafayı yiyeceğim...

Selam kızlar, bana yardım eder misiniz? Ben adetime 2 hafta kala kan testi yaptırdım. Sonuç 0.37 çıktı, adetimi 1 gün geçince tekrar yaptırdım sonuç 0.12 çıktı. Duramadım adetimi 3 gün geçince yine yaptırdım sonuç 2 çıktı. Negatif yani ama biraz yükselme var. Doktoru aradım bu tarz durumlar oluyormuş yani sonradan yükseldiği oluyormuş. 5- 6 gün bekle yine olmazsan test yaptır dedi. Aranızda bu tarz örnekler yaşayanlar var mı? N' olur konuyu görüp geçmeyin. Hiç gecikmem olmazdı kafayı yiyeceğim...
Benmde merak ettgm soru bu kmse yanıtlmamış tecrubeli arkdşlr lütfen yazın adetimi bugun 8 gun gecti 2 gun gecnce negatfti acaba değişr mi? Arada karnıma kıramp giriyo belm aagryo aakıntım var aadet oldum olcam diyorum hala gelen gden yok bgn bda kan testi yaptrsam mı blemedm

Benim bugün 4 gün oldu bişey yok daha. 3. Gun 2 cikti hcg doktor la gorustum 5-6 gun sonra tekrar et dedi. Cumartesi olmazsam tekrar kan verecegim.

Benim bugün 4 gün oldu bişey yok daha. 3. Gun 2 cikti hcg doktor la gorustum 5-6 gun sonra tekrar et dedi. Cumartesi olmazsam tekrar kan verecegim.
Baya arastrdm bu seklde cok olmş hamile oldgunu ogrenen bde idrar testi yaptm bole cktı :D

Eklentiler

• 20160620_174710-1-1.jpg
    20160620_174710-1-1.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 2.485
Negatif cikmis kismet ya. Beklemek zor ama beklemek lazım

Arkadaşlar ben de 15 gündür bu sorularıma bi umutla cevap aradım.
Durumumu aynen yazıyorum..adete 2 gün kala bi umutla kan testi yaptırdım sonuc: 0.32 negatif.adetim 5 gün gecikti kan testi sonucum: 0.1
10.gün yine kan testi yaptırdım sonuc: 0.100 ....aynı gün doktora gittim başka birşey vardır artık diye,çünkü bir gün bile gecikmem olmaz normalde.ve bu günlerde hep sancı yaşıyorum aynen adet sancısı gibi.doktor baktı rahim kalınlaşması var ama gebelik yok dedi tarlusal verdi adet söktürücü. Tabii kullanmadım bir kaç gün daha bekliycem dedim kendime.ve bugün 14 gün geçti kan testi yaptırdım son bi umut...SONUÇ: 59.90 ve hamileyim...geç yumurtlama....
Sakın umudunuzu yitirmeyin

Bende merak ediyorum bunu 10.gune giricem gecikmede hala yok artik adet belirtimde yok yerlesme lekesi falan olmadi herkeste olmuyormus 5.gunde yaptirdim kan 0.21 cikti pazartesi tekrar yaptiricam olmazsam o güne kadar insaAllah benimde gec dollenmedir Allah bu ay nasip etmistir insaAllah iyi denk geldi bu konu sagol canım

Bende merak ediyorum bunu 10.gune giricem gecikmede hala yok artik adet belirtimde yok yerlesme lekesi falan olmadi herkeste olmuyormus 5.gunde yaptirdim kan 0.21 cikti pazartesi tekrar yaptiricam olmazsam o güne kadar insaAllah benimde gec dollenmedir Allah bu ay nasip etmistir insaAllah iyi denk geldi bu konu sagol canım
Hayırlısı olsun inşallah

Durumumu aynen yazıyorum..adete 2 gün kala bi umutla kan testi yaptırdım sonuc: 0.32 negatif.adetim 5 gün gecikti kan testi sonucum: 0.1
10.gün yine kan testi yaptırdım sonuc: 0.100 ....aynı gün doktora gittim başka birşey vardır artık diye,çünkü bir gün bile gecikmem olmaz normalde.ve bu günlerde hep sancı yaşıyorum aynen adet sancısı gibi.doktor baktı rahim kalınlaşması var ama gebelik yok dedi tarlusal verdi adet söktürücü. Tabii kullanmadım bir kaç gün daha bekliycem dedim kendime.ve bugün 14 gün geçti kan testi yaptırdım son bi umut...SONUÇ: 59.90 ve hamileyim...geç yumurtlama....
Canim ben adet oldum 5 gun gecikmeyle gerçi bu ay bi tuhaf 2 gun aksamustune kadar normaldi. Sonra kesildi 3. Gun gelmedi, 4. Gun birkac damla 5. Gun 1-2 damla leke geldi. Istahimda col acildi bu ara. Hamile degilimdir ama herhalde ya . Ustune gorme falan da beni bulacak degil ya.

Hayırlısı,kısmet hiç belli olmaz ama stres yapma gerçekten insan çok yıpraniyor.

Bende regl tarihime 6 gun kala kan tahlili yaptırdım 0,2çıktı negatif sizce hamile olabilir miyim yinede bide 1 gogsum şişmiş ve ağrıyor hamilikten şüpheleniyorum benim bir kızım var Allah bagislarsa ondada goguslerim ikisi şişti ağrıdı bu sefer bir tanesi neden acaba

Ben yaşadım 0.578 di benim ondan 5 gün sonra 198 oldu hcg ümidi kesmemek lazım.

Kızlar idraarda pozitf kanda negatf olursa nabmak lazım baska yerde daha mı yaptrsam ki

İdrar testlerine hiç güvenmiyorum. İlk bebeğimde de doğru çıkmadı ikincide de..hemde özellikle birkaç aylık hamileyken yaptım illa o çift çizgiyi görecem diye yine çıkmadı..bir hafta daha bekleyip kan testini tekrar yaptır bence.

Merhabalar yardımlarınızı bekliyorum..
Gecen ay regl tarihim 10 Haziran.genelde reglim 26 -29 arası oluyor fakat bu ay henüz adet olmadım kan testi yaptırdım beta 0,100 çıktı yani negatif...

Bu zamana kdr adetim hiç şaşmazdı sizce beta yükselir mi daha bekleyip test yapmakta fayda var mıdır? İlişki tarihlerim de adetim bittikten sonra ki o hafta idi sadece gün aşırı 3 veya 4 kez olmuştur.

Yardımcılarınızı bekliyorum napcağımı bilmiyorum

Merhaba benim 5 den küçük diye bir şey çıktı kan tahlilim negatif dediler ama regl 2 gün geçti yazınız umut oldu siz peki hamilelik nasıl sonlandı.

Back