Beta hcg önce 15 sonra 12

Panda-12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2024
10
2
27
Regle 6 gün kala beta hcg 15 çıktı. Ama 4 gün kala 12 ye düştü. Tekrar çıkar mı ? Bu durumu yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?

Pamuğum çok üzgünüm, düşen değer yükselmiyor.

İki test arasında kaç gün var

Regle 6 gün kala beta hcg 15 çıktı. Ama 4 gün kala 12 ye düştü. Tekrar çıkar mı ? Bu durumu yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?
Aynı hastanede mi baktırdınız ikisini de ? Bazen laboratuvar’ın okuma aralıkları farklı olduğu için farklı sonuçlar çıkabiliyor diye okumuştum burda. İnşallah öyledir hayırlısı olsun

Merhaba kızlar yaklaşık 15 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 2 gün aralıkla kan verdim yukseliyodu. Normal gebelik denildi. En son kan verdiğimde 528 di değerim 1 hafta sonra kan verdiğimde 496 ya düşmüş. Dünyam başıma yıkıldı 5 yıldır bekliyordum. Doktor dış gebelik olabilir dedi ultrasondan baktı ama bir bulgu da yok kan takibi yapalım dedi benim de akşamına pembe renkli kanamam geldi. O yüzden bir daha kan vermedim. Şimdi de ara ara kanamam var. Leke tarzında. Ama ağrım falan yok. Sadece geçen gece kasığım ortası öyle bir ağrıdı ki ben düşük yapıyorum dedim ama o gün bi kanama falan olmadı. Napmaliyim sizce hastaneye gitmeye de korkuyorum

X