Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı hastanede mi baktırdınız ikisini de ? Bazen laboratuvar’ın okuma aralıkları farklı olduğu için farklı sonuçlar çıkabiliyor diye okumuştum burda. İnşallah öyledir hayırlısı olsunRegle 6 gün kala beta hcg 15 çıktı. Ama 4 gün kala 12 ye düştü. Tekrar çıkar mı ? Bu durumu yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?
Evet aynı hastane maalesefAynı hastanede mi baktırdınız ikisini de ? Bazen laboratuvar’ın okuma aralıkları farklı olduğu için farklı sonuçlar çıkabiliyor diye okumuştum burda. İnşallah öyledir hayırlısı olsun
Yaa çok üzüldüm 2 gün varPamuğum çok üzgünüm, düşen değer yükselmiyor.
İki test arasında kaç gün var
Bende daha yeni böyle bir durum 56-59-77-60 diye düşmeye başladı iki gün arayla kimyasal gebeliktiEvet aynı hastane maalesef
Kimyasaldan sonra ki ay gebelik daha kolay diyorlar. Artık bunu düşünüyorum üzülmemek içinBende daha yeni böyle bir durum 56-59-77-60 diye düşmeye başladı iki gün arayla kimyasal gebelikti
Tam 7 gün oldu hala devam ediyor kanama. İlk 2 gün çok ağrım oldu Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin böyle olunca da insan üzülüyoKimyasaldan sonra ki ay gebelik daha kolay diyorlar. Artık bunu düşünüyorum üzülmemek için
Gerçekten anlıyorum. Var gibi oluyor sonra yok. Ve ağrılar. Çok geçmiş olsunTam 7 gün oldu hala devam ediyor kanama. İlk 2 gün çok ağrım oldu Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin böyle olunca da insan üzülüyo
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahGerçekten anlıyorum. Var gibi oluyor sonra yok. Ve ağrılar. Çok geçmiş olsun
Sonucunuz ne oldu aceba benimde 7.07 çıktıBugün de 11 çıktı. Madem düşecek birden düşse