Beta hcg normal mi?

Bahar1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha önce hamile olduğumu yazmıştım. Tam bir hafta önce 273 beta hcg ile öğrendim hamile olduğumu. Bugun yani bir hafta sonra tekrar keseyi görmek için gittim ama ne karından ne vajinal görünmedi kese. Hoca tekrar kan testi istedi ama ben anladım yanlış birşeyler gidiyor. Dış gebelikten mi şüphelendiniz dedim başladım ağlamaya. Sonucum akşam üstü çıktı 2110 ve progesteron da 12 çıktı. Çok küçük nokta gibi bir şey gördüm bunu kese kabul ediyorum bir hafta sonra yine gel dedi dış gebelik yok dedi ama sanki beni tatmin etmedi. Değerimde çok az yükselmiş gibi. Sat 25 subat. Sizce sıkıntı var mı

Progesteron için ilaç vereymiş biraz düşük geldi bana inşa kesedir normal

İnan bende bilmiyorum şuan ne, dış gebelik mi boş gebelikmi kimyasal mı. Burun gün ağladım
Dış gebelik olsa betan güzel artmazdı ve kanamam olurdu şuan herşey yolunda progesteron isteseydiniz ne olur olmaz diye zatennn 2000 lerde kese görülmez en az değerim 5000 lerde olması lazim

Dış gebelik olsa betan güzel artmazdı ve kanamam olurdu şuan herşey yolunda progesteron isteseydiniz ne olur olmaz diye zatennn 2000 lerde kese görülmez en az değerim 5000 lerde olması lazim
İnanın okadar çok ağladım ki, gelmeden gitti benden sandım. Anne olmak çok zor çok emek istiyor onu anladım. İnşallah herşey yolundadır

Benim 3500lerdeydi değerim ve keseyi ancak vajinal görebildi ve o da 5mm di yani minicikti bence degerim iyi artmis endişelenip kendini yeme inşallah 1 haftaya her şey güzel ilerler

İnşallah çok güzel bir şekilde ilerler lütfen kendini üzme güzel düşün hayırlısını nasip etsin ALlahım

Değerli arkadaşım.
Kese için bhcg 1000 ve üzeri olması yeterlidir. Bu değerlerde görülür. Ama unutmayın ki herkesi anatomisi farklı. Belki sizin bir kaç gün sonra görünecek.
Dış gebelik için değer yüksek. Dış gebelikte ilk baktırdığınız b-hcg değerine yakın değerler çıkar. 10-20 birim yükselir sabitlenir. Kanama olabilir. Dış gebelik sanmıyorum.
Anormal bir durum olsa kanamanız olur. Bir baksın bakalım doktorunuz. Duruma göre Başka bir dr daha görünmeniz iyi olacaktır

Öyle yapacam eğer yine Allah korusun görmezse başka bir doktora gidecem. Sadece ara ara gelen kahverengi akıntı var okadar

İnşallah herşey güzel olur ama içim içimi yiyor.Vajinal bile görememesi beni strese sokan. Küçük bir nokta görmüş. Sizce normal mi herşey

Canım çok küçük olabilir kese belki de gözüktü doktor anlamadı..
İçini ferah tut ve bekle..
Kötü şeyler düşünmen için çok erken..
Hem bebiş varsa stres yaramaz ona
İnşallah seninledir ve sağlıkla alırsın kucağına

Arkadaşım sen başka doktora da görün. Böyle şüpheli durumlarda görünmek lazım.

Ayrıca şunu unutmayalım ki genetik sıkıntısı olmayan sağlıklı bir fetüs durduk yere sorun oluşturmaz. Allahtan hayırlısını dileyin. Ben böyle dua ediyorum. Yatın dinlenin. Çok zor arada kalmak biliyorum. Ama bu dediğimi iyi düşünün.
Umarım bebeğiniz sadece gelişimini yavaştan alıyordur şimdilik.

İnşallah çok sağolun

Benim net olarak 3900 de gördü keseyi. Üzülüp ağlarsan asıl senden gidebilir. İlk öğrendiğinden son öğrendiğin güne kadar iki günde bir iki katı olacak şekilde say. Doktorlarda baştan umut vermek istemiyorlar. Benim normal artan değerime yavaş deyip moralimi bozduğu için doktorumu değiştirdim. İçini ferah tut değerin anormal görünmüyor. Ayrıca bizden gideceklerse kendimizi yerden yerede atsak sonucu değiştiremeyiz

Evet haklısınız aslında gidecekse istediğim kadar harap olim gidecek. Sadece bağlanmadan olsun istiyorum eger varsa bile şuan bir bağ kuramıyorum çünkü. İnşallah görür bu hafta

Evet haklısınız aslında gidecekse istediğim kadar harap olim gidecek. Sadece bağlanmadan olsun istiyorum eger varsa bile şuan bir bağ kuramıyorum çünkü. İnşallah görür bu hafta
Şöyle düşün sen hamile kalabiliyorsun. Bu ne kadar önemli aslında. Genç sağlıklısın istediğin zaman tekrar sahip olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…