- 15 Aralık 2015
- 66
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi MELTEMWIEN
-
Canm kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bende bu ay adetime 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim değerim 23 tü düşük ama 10 ve üzeri gebelik sayılıyor Dr un da var dedi ancak 2 gün sonra adet oldum ve bebeğim de düştü kan değerim de maalesefkizlar nolur yardim edin, 3 ay duphaston kulaniyodum adeti görebilmek icin. 10gün ictim biraktim. Testi yapdim positif cikdi. 1 gün sonra adeti gördüm, fazla degildi.Doktora gidip kan verdim (adet gündü) derken sonuc 0.5 cikti . Doktor beni arayio dedi ki hamile belki kalmissin, ama eger öyle ise adet ile birlikte gitti bebek. Termin 2hafta sonra verdi.. sizce dogru mu? Ne yapicagimi bilmiyorum
Vallah canim anlamadim doktor aradi 0.5 dedi. Belki olmuš olabilir ama gitti de olabilir dedi..Beta hcg testi degerin 5.0 in uzerindeyse hamile oldugun varsayiliyor. Bunun altinda kabul edilmiyor demisti doktorum. Ben düşük yaparken de tin altina dusmesini beklemiştik tamamen düştüğünden emin olmak için.
Canm kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bende bu ay adetime 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim değerim 23 tü düşük ama 10 ve üzeri gebelik sayılıyor Dr un da var dedi ancak 2 gün sonra adet oldum ve bebeğim de düştü kan değerim de maalesef
Kanama devamlimiydi? Kac gun surdu?
Bazen testler yaniltablyor
Kotusunu dusunme canm uzulme dua et nasbinde varsa zaten eninde sonunda seni bulucak sakin stres yapma buna inan klise geleblr ama 19ay stres yuzunden hamile kalamamis ustelik ilk gebeligm dusukle sonuclanmsti ama ilk aydan kalmstm.
Esm sehr disindaydi olmaz artk o gelene kadr dedm ve 1 defa gelmsti o ay hamile kalmsim inan bana rabbm senin en guzel zamaninda sana mucizeni yollar dua et sabr et bekle..
Canim aslinda bu yuzden hamilelikten emin olmak icin gün aşırı test yapip degere bakmak en iyisi.. evet 1 den kucuk degerin. Her dr baska bisey diyor ama hamilelik durumunda o kadar dusuk olmuyor. Icini rahatlatmak icin baska bir dra daha danisirdim senin yerinde olsam.Hemde kizlar cvplar icin cok cok tsk ederim,gercekten cvp yaziyosunuz ya.. insan kendisi yalniz hisedmiyor :) cok sagolun
Ben bu doktora acil diye gitmistim,sadece kan aldi okadar, ama gayet memnum kaldim cünkü sonuc söylemek icin kadin boš günde beni arayip söyledi. Baska bi doktor bunu ypmamisti. Simdi ultrason kontrol icin bi hafta sonra termin verdi ,bakalim neler cikacak. Cünkü bu basim dönmesi, midem agirisi hem bulanti,hemde sürekli ciš yapmak normal degil bende... belki havadan veya üsütmüs de olabilirim.. bilmiyorum artik.. erken test yapdim bugün negatif cikdi..Canim aslinda bu yuzden hamilelikten emin olmak icin gün aşırı test yapip degere bakmak en iyisi.. evet 1 den kucuk degerin. Her dr baska bisey diyor ama hamilelik durumunda o kadar dusuk olmuyor. Icini rahatlatmak icin baska bir dra daha danisirdim senin yerinde olsam.
Psikolojik olarak da olabilir etkilenebilirsin ister istemez. Cok uzun sure denedigimiz zamanda bende oluyordu. Yine de herseyin hakkinda hayirlisi olsun. Yaz ama mutlaka dr dan sonra ltf.Ben bu doktora acil diye gitmistim,sadece kan aldi okadar, ama gayet memnum kaldim cünkü sonuc söylemek icin kadin boš günde beni arayip söyledi. Baska bi doktor bunu ypmamisti. Simdi ultrason kontrol icin bi hafta sonra termin verdi ,bakalim neler cikacak. Cünkü bu basim dönmesi, midem agirisi hem bulanti,hemde sürekli ciš yapmak normal degil bende... belki havadan veya üsütmüs de olabilirim.. bilmiyorum artik.. erken test yapdim bugün negatif cikdi..
Malesef canim üzüldüm senin adina..allah yanina almis bebegini.. ama canim 23 degeri anladim da. Benimki 0.5 da nedir yani. Bu sifir önden 1den yarisi sayilmiyormu?[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?