Beta hcg negatif

Hayalperestkizx

Kader gayrete aşıktır 🌿
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
537
102
18
Kızlar adetime 8 gün kaldı bugün aşırı kasık ağrım vardı solda bende idrarda enfeksiyon vardır diye gittim beta da verdim ama 0.2 çıktı bariz negatif ama daha erken olabilir mi böyle olup hamile olan varmı lütfen açıp cevap verin ya

Canım daha 8 gün var çoook erken ben 4 gün kala yaptırdım negatifti, bir gün geçti yaptırdım pozitifti.

Çıkmaması normal canım daha baya varmış yani çıkabilirdi de ama çıkmayabilir de döllenmeye bağlı biraz daha bekle

Canım daha 8 gün var çoook erken ben 4 gün kala yaptırdım negatifti, bir gün geçti yaptırdım pozitifti.
Anladım canım sağol beklicem artık 26 sini olucak miyim adet göreceğiz olmazsam testi tekrar ederim doktor ilaç verdi kullanamuyorum adet gunumu beklicem o zaman kullanıcam

Canım hevesini kırmak istemem ama benim biara 7 gün kala 1.20 di yukselmedi. Hatta yükselmez demisti kan verdiğim yerdeki hemşireler. Öylede oldu.

Canım hevesini kırmak istemem ama benim biara 7 gün kala 1.20 di yukselmedi. Hatta yükselmez demisti kan verdiğim yerdeki hemşireler. Öylede oldu.
Doğrudur canım benimde zaten pek ümidim yok ya bakalım yinede belki bir umut diye düşünüyordum inşallah adet olurumda hevesim gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…