M Mellyvv Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 9 1 1 21 Salı 15:07 Konu Sahibi Konu Sahibi Mellyvv #1 ilişkiden 20 gün sonra acilde beta hcg baktırdım ve negatif çıktı tekrar bakmaya gerek var
ORHANHIRA17 Baldo ve kırık pirinç annesi 😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2023 1.359 838 43 29 Çanakkale / 17 Salı 15:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Mellyvv #2 Mellyvv .!.: ilişkiden 20 gün sonra acilde beta hcg baktırdım ve negatif çıktı tekrar bakmaya gerek var Genişletmek için tıkla... Adet geçikmen var mı
Mellyvv .!.: ilişkiden 20 gün sonra acilde beta hcg baktırdım ve negatif çıktı tekrar bakmaya gerek var Genişletmek için tıkla... Adet geçikmen var mı
L lalebuketi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 44 18 3 26 Salı 15:31 Konu Sahibi Konu Sahibi Mellyvv #3 Mellyvv .!.: ilişkiden 20 gün sonra acilde beta hcg baktırdım ve negatif çıktı tekrar bakmaya gerek var Genişletmek için tıkla... İlişki değil adet gecikmesinden sonra belli oluyor adet gecikmesinden 10 gün sonra diyorlar
Mellyvv .!.: ilişkiden 20 gün sonra acilde beta hcg baktırdım ve negatif çıktı tekrar bakmaya gerek var Genişletmek için tıkla... İlişki değil adet gecikmesinden sonra belli oluyor adet gecikmesinden 10 gün sonra diyorlar
M Mellyvv Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 9 1 1 21 Salı 15:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Mellyvv #4 ORHANHIRA17 .!.: Adet geçikmen var mı Genişletmek için tıkla... Ben ilişki yaşadığım günün akşamı beklediğim adetimi oldum ve o günden beri 20 gün oldu aynı zamanda korunuyordum ama şüphe düştü beklediğim adetime bir kaç gün var
ORHANHIRA17 .!.: Adet geçikmen var mı Genişletmek için tıkla... Ben ilişki yaşadığım günün akşamı beklediğim adetimi oldum ve o günden beri 20 gün oldu aynı zamanda korunuyordum ama şüphe düştü beklediğim adetime bir kaç gün var
M Mellyvv Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 9 1 1 21 Salı 15:35 Konu Sahibi Konu Sahibi Mellyvv #5 lalebuketi .!.: İlişki değil adet gecikmesinden sonra belli oluyor adet gecikmesinden 10 gün sonra diyorlar Genişletmek için tıkla... Bu da yaklaşık 15 20 günlük sürece tekabül ediyor aslında bilemedim bende
lalebuketi .!.: İlişki değil adet gecikmesinden sonra belli oluyor adet gecikmesinden 10 gün sonra diyorlar Genişletmek için tıkla... Bu da yaklaşık 15 20 günlük sürece tekabül ediyor aslında bilemedim bende