• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg mi yorumlar mısınız

Bana nirmal gibi gelmedi. 😔 %60 artış olması gerek 2 günde. 2 gün sonra tekrar kan verin. Bu artışı da dokrorunuza bildirin. 😌

Çok sıkıntılı gözükmüyor artış bence verdgnz saat bile fark eder hep tam iki katı artmayabiliyor burda okuduklarima gore

Merhaba kızlar ❤️ adetime 4 gün kala 12 mart öğlen 12:00’de yaptırdığım beta hcg değerim 110 çıktı, bugün 15 martta adetime de bir gün kala akşam 17:00 civarı yaptırdığım beta hcg 574,68 çıktı. Değer nasıl sizce, 3 günde 5 kat artması normal mi? Google’dım kötü kötü şeyler yazıyor çok endişelendim, anlayan bilen biri varsa yardım edin nolur? 🙏🏻

Merhaba kızlar ❤️ adetime 4 gün kala 12 mart öğlen 12:00’de yaptırdığım beta hcg değerim 110 çıktı, bugün 15 martta adetime de bir gün kala akşam 17:00 civarı yaptırdığım beta hcg 574,68 çıktı. Değer nasıl sizce, 3 günde 5 kat artması normal mi? Google’dım kötü kötü şeyler yazıyor çok endişelendim, anlayan bilen biri varsa yardım edin nolur? 🙏🏻
En kötü ne olabilir ki canim.. ikiz gebelik bence

Back