- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.062
- 133
- 29
- Konu Sahibi Hayalperestttttttt
İlk beta hcg 96 iki gün sonra 174 çıktı nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki gune bir iki kati artmasi gerekiyor canim ama bence gayet güzel verdigin saatler aynimiydi o bile etkiler bence iki gun sonra tekrar kan verip kontrol etİlk beta hcg 96 iki gün sonra 174 çıktı nasıl sizce
Bence sikinti yok rahat olun herşey yolunda ilerleyecek buna inanin =)Aynıydı sanırım yine yapıcam haftaiçi test hayırlısı olur
Bana iyi geldi sonucunuz %60 dan fazla artmış çünkü ve %60 dan fazla artış yeterlidir. İnşallah sağlıkla devam eder canımİlk beta hcg 96 iki gün sonra 174 çıktı nasıl sizce
Evet bende öyle okudum kişiden kişiye değişiyormuşÇok sıkıntılı gözükmüyor artış bence verdgnz saat bile fark eder hep tam iki katı artmayabiliyor burda okuduklarima gore
Çok sağolun ya içim ferahlıyor yorumları okudukçaGayet güzel bir artış. Herşey Yolunda görünüyor
Sağlıkla ilerler insAllahEvet bende öyle okudum kişiden kişiye değişiyormuş
Belirtileriniz nelerdi acebaÇok sağolun ya içim ferahlıyor yorumları okudukça
Gece bile tuvalete çıktım adetim son 5 6 gün vardı daha biraz gögüs dolgunluğu elleyince biraz ağrıyor ama adet belirtilerine çok benziyor inanınki tek farklı çok sık tuvalete kalkmaktıBelirtileriniz nelerdi aceba
En kötü ne olabilir ki canim.. ikiz gebelik benceMerhaba kızlaradetime 4 gün kala 12 mart öğlen 12:00’de yaptırdığım beta hcg değerim 110 çıktı, bugün 15 martta adetime de bir gün kala akşam 17:00 civarı yaptırdığım beta hcg 574,68 çıktı. Değer nasıl sizce, 3 günde 5 kat artması normal mi? Google’dım kötü kötü şeyler yazıyor çok endişelendim, anlayan bilen biri varsa yardım edin nolur?
![]()
Canım çoğul gebeliğin yanısıra mol gebelik, boş gebelik gibi bir sürü kötü şey yazıyor hcg yüksek olma nedenleri arasındaEn kötü ne olabilir ki canim.. ikiz gebelik bence
Okuduğum kadarıyla % 60 artış yeterli iki günde bir kat veya iki kat artması normal bence normalCanım çoğul gebeliğin yanısıra mol gebelik, boş gebelik gibi bir sürü kötü şey yazıyor hcg yüksek olma nedenleri arasında![]()
Benim 3 günde 5 kat artmışOkuduğum kadarıyla % 60 artış yeterli iki günde bir kat veya iki kat artması normal bence normal