How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Beta hcg m yavas artıyor

Asrt33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
8
3
1
32
Adetim 4 gun gectı beta hcgm 140 cıktı.ama oncekı sonuclarım 17 48 108 ve en son 140 cıktı bu kadar guzel artarken bır anda 2 kat artmaması nornal nı.doktor cok erken baktrmssn dıger sonuclarını unut 140 ı baz al dedı.boyle yasayıp sonradan duzenlı artısı olan oldumu.nolur yaedım edın:(

ilk 3 ölçü gayet güzel aslında 108 den sonra 216 falan olması lazım hakkında hayırlısı inş düzenli yükselir..

Adetim 4 gun gectı beta hcgm 140 cıktı.ama oncekı sonuclarım 17 48 108 ve en son 140 cıktı bu kadar guzel artarken bır anda 2 kat artmaması nornal nı.doktor cok erken baktrmssn dıger sonuclarını unut 140 ı baz al dedı.boyle yasayıp sonradan duzenlı artısı olan oldumu.nolur yaedım edın:KK43:
Benim de 2 defa bu şekil oldu.kimyasal geçirdim cnm.birkac güne kanamam başladı.insallah senin öyle olmaZ.ya da son durum ne

Adetim 4 gun gectı beta hcgm 140 cıktı.ama oncekı sonuclarım 17 48 108 ve en son 140 cıktı bu kadar guzel artarken bır anda 2 kat artmaması nornal nı.doktor cok erken baktrmssn dıger sonuclarını unut 140 ı baz al dedı.boyle yasayıp sonradan duzenlı artısı olan oldumu.nolur yaedım edın:KK43:
Sürekli ölçüm yapmanıza gerek Yok. Hep aynı hızda artış olmayabilir. Bir yerden sonra yavaş artışta olabilir. Sonra birden hızlı artışa da geçebilir. Bir sürü varyasyon söz konusu. Adetiniz 2 hafta geçene kadar bekleyin kanamanız olmazsa doktora gidin. Daha karar veremezsiniz iyi mi kötü mü. Ben reglime 4 gün kala 67 ölçmüştüm ve daha hiç ölçüm yapmamıştım. Lekelenmem olduğu halde kanamam başlamadığı için önemsemedim. 2,5 hafta sonra gidip keseyi gördüm. Folik asit alın kendinizi çok yormayın stres yapmayın içinizi ferah tutun. Bebeğiniz size tutunsun

Yıne kımyasal gebelık:KK43: siz ne yaptınız sonrasında doktr ne dedı
Ben o iki kimyasalın arkasından diğer ay hamile kaldım.sukur bebeğim var.doktor bana çok normal,kimyasalı büyütme gözünde dedi.hatta ben yalvardım sebebini bulun testler yapın bana diye.hayir dedi.cok şükür dediği gibi çıktı.rabbjm sana da nasip eder inşallah

Ben o iki kimyasalın arkasından diğer ay hamile kaldım.sukur bebeğim var.doktor bana çok normal,kimyasalı büyütme gözünde dedi.hatta ben yalvardım sebebini bulun testler yapın bana diye.hayir dedi.cok şükür dediği gibi çıktı.rabbjm sana da nasip eder inşallah
Gercekten mı?? Ben suan cok korlugırm 2 kere olunca arastrcz dedı.tup bebege kadar arastryorm dna hasası mı var kromozam anamolısımı var herseyı dusunuhorm.tesylerı yapıcz yıne de ınsallah sizinkı gbı olur.cok korkuyorum

Gercekten mı?? Ben suan cok korlugırm 2 kere olunca arastrcz dedı.tup bebege kadar arastryorm dna hasası mı var kromozam anamolısımı var herseyı dusunuhorm.tesylerı yapıcz yıne de ınsallah sizinkı gbı olur.cok korkuyorum
Ben küçük bir ilçede yaşıyorum beni Ankara sevkedin diyorum maddi manevi yilrandiginla kalırsın .eğer kalp dursa 2 defa tamam ama bu öyle bir şey değil demişti...yine de tedbirlerinizi alın tabi...ama gerçekten stres yapmayın

Ben küçük bir ilçede yaşıyorum beni Ankara sevkedin diyorum maddi manevi yilrandiginla kalırsın .eğer kalp dursa 2 defa tamam ama bu öyle bir şey değil demişti...yine de tedbirlerinizi alın tabi...ama gerçekten stres yapmayın
Cok tesekkur ederim dedıkleeınız bana umut oldu ıcımı ferahlattınız Allah herkese nasıp etsın ınsallah

Benimde ilk gebeligimde bhcg artmasi gereken degerden az artıyordu progestan falan kullandim yinede tutunamadi bebis ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum kendini ne zaman hazır hissedersen deneyebilirsin demisti ve ben hic aklimda yokken 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta 2.ci hamileligimde zor geçti 6 haftalikken kanama yaşadım dusuk tehlikem vardi 16 haftaya kadar progestan kullandim ve bebegim saglikli bir sekilde dünyaya geldi. Kurtaji ekim 2015de olmustum. Kızım ekim 2016da doğdu. Simdi kizim 1 bucuk yaşında cok zor ama allaj sabrını veriyor. Umarim sizin degerleriniz saglikli bir sekilde artar. Ama olmazsada kendinizi yipratmayin zamani gelince en sagliklisini verir Allah büyük

Back