• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG m 24.79 çıktı hamile miyim?

kaleetugcee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
68
15
8
29
Merhaba bayanlar. Lütfen yardım edin. Kan testi yaptim ve beta hCG değerim 24.79 çıktı doktorum 3 haftalık gebe olduğumu ama 2 gün sonra bir daha kan verip kesinlestirmem gerektigini soyledi. Boyle olup hamile olan var mi acaba? Birde evde yapilan idrar testleri den gebelik testinde sonuc negatifti. Neden?

merhabalar benim adetimin gelmesine şuan için bir gün var ama 5-6 gündür göğüs ucu sızlaması var ve ağrıyor. karnımda da bıçak saplanması gibi ağrı oldu ve kramp giriyor ara ara.. ilk etapta sol alt karın sonra sağ alt karında hissettim bu ağrıları . şimdide çok aşırı halsizlik mide bulantısı ve bel karın kasık ağrım var. ve iki kere lavobaya gittiğimde çok açık pembe lekem geldi hamile olabilir miyim?korunmuyoruz ve gebelik istiyoruz

Merhaba bayanlar. Lütfen yardım edin. Kan testi yaptim ve beta hCG değerim 24.79 çıktı doktorum 3 haftalık gebe olduğumu ama 2 gün sonra bir daha kan verip kesinlestirmem gerektigini soyledi. Boyle olup hamile olan var mi acaba? Birde evde yapilan idrar testleri den gebelik testinde sonuc negatifti. Neden?
Hayırlı olsun eğer kimyasal gebelik değilse büyük ihtimal hamilesiniz tekrar kan verin eğer yükselme gozlenirse kesinlesir

merhabalar benim adetimin gelmesine şuan için bir gün var ama 5-6 gündür göğüs ucu sızlaması var ve ağrıyor. karnımda da bıçak saplanması gibi ağrı oldu ve kramp giriyor ara ara.. ilk etapta sol alt karın sonra sağ alt karında hissettim bu ağrıları . şimdide çok aşırı halsizlik mide bulantısı ve bel karın kasık ağrım var. ve iki kere lavobaya gittiğimde çok açık pembe lekem geldi hamile olabilir miyim?korunmuyoruz ve gebelik istiyoruz
merhaba ne zaman bu testi yapıp sonuç aldınız ?

Canım bende ilk 28fln di öğrendiğimde erken test yaptirmissin problem yoktur. İki gün sonra iki katına artması bekleniyor

Ben bugun hastaneye gittim baska bir sebeple doktor beta hcg istemis kan testlerimde adetime 1 hafta vardi ve esimle son iliskimin uzerinden de 12-13 gun gecmisti beta hcg 41 cikti pazartesi kadin doguma git dedi sizce hamile miyim henuz bisey soleyemem dedi dahiliyeci

Ben bugun hastaneye gittim baska bir sebeple doktor beta hcg istemis kan testlerimde adetime 1 hafta vardi ve esimle son iliskimin uzerinden de 12-13 gun gecmisti beta hcg 41 cikti pazartesi kadin doguma git dedi sizce hamile miyim henuz bisey soleyemem dedi dahiliyeci
büyuk ihtimalle hamilesin

Merhaba hanımlar bende iki gündür düşünmekten kafayı yıycem bende adet düzensizliği var her ay bı umut eczanede buluyorum kendimi ve hüsran ama bu ay bir kez daha dene dedi bir ses bana ve ilk testte ikinci çizgi silik çıktı iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer net çıktı dün doktora gittim ilk ultrasonda baktı göremedi kan testi yaptı sonuç 49'40 çıktı son adetim Ocak 25doktor bu tarih tutmuyor dedi s n yeni gebe kalmışsın dedi yarın tekrar bakılacak inşallah yükselir değerler bu arada belirtilerim var tabiki kasiklarimda ağrı vajinal akıntı mide bulantısı göğüs ucu hassasiyeti kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum rabbim inşallah yüzümüzu güldürür

Back