beta hcg lütfen yardım..

hukukcu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
1.051
994
158
34
Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen..

Arkadaslar bir sorum var.. Beta hcg degeri 2gunde bir tam 2 kat mi artmali?.. Sizinki nasil olmustu?.. 58 olan betanin 6 gun sonra 350 olmasi normal mi? Tam iki kat artsaydi 460 olmaliydi ama simdi % 80 gibi artmis.. Bilen biri cevap versin lutfen..
canm herkeste farkli olabilir cunku her bebegin buyume oranlari farkli oldugu icin bta larid afarkli olabilir cnm doktor sorun gormedi ise sorun yok

canım 2 günde 1
1,5/2 kat artar.tam 2 katı olcak diye bi kural yok

canm herkeste farkli olabilir cunku her bebegin buyume oranlari farkli oldugu icin bta larid afarkli olabilir cnm doktor sorun gormedi ise sorun yok

canım 2 günde 1
1,5/2 kat artar.tam 2 katı olcak diye bi kural yok

Cok tesekkurler kizlar.. Doktorla gorustum yarin testi tekrarlayalim dedi.. Sonuc cok kotu degil ama bekledigimiz gibi de degil dedi.. İnsallah yarin yikselir..

Adetimden 1 gun sonra beta hcg degerim 35.41 cikti ondan sonra hic kan testi yapmadim dusukmu sizce deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…