• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg lütfen düşüncelerinizi paylaşırmısınız !

Dogamomm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
750
814
33
33
Arkadaslar ıkı gun once konu acmıstım o gun cok fazla kasık agrısından suphelenıp kan tahlılı vermıstım beta 1.3 cıkmıstı bugun tekrar verdım 2.4 olmuş. Sızce hamılelık var mıdır ? Adette olmadım hala. Son adet 30 kasımda. Ve yumurtlama akıntısını max 10-12 gun once gordum . Gec dollenme olabılır mı? Hamılelık olmasa artar mı bu beta?

Sat 30 Kasım 1 aydır adet olmuyorsunuz ve hala gebelik testleriniz negatif. Geç döllenme olsa 2 3 haftalık gecikme ile öğrenmeniz lazım

Yanlız soyle bı ayrıntı var yumurtlama akıntısını dedıgım gıbı 10-12 once gordum. Yumurtam cok oldugu ıcın adetlerım duzensız . Negatıf duruyor ama o zaman neden artıyor bunu anlamaya calısıyorum

Arkadaslar ıkı gun once konu acmıstım o gun cok fazla kasık agrısından suphelenıp kan tahlılı vermıstım beta 1.3 cıkmıstı bugun tekrar verdım 2.4 olmuş. Sızce hamılelık var mıdır ? Adette olmadım hala. Son adet 30 kasımda. Ve yumurtlama akıntısını max 10-12 gun once gordum . Gec dollenme olabılır mı? Hamılelık olmasa artar mı bu beta?
Bugün bende kan verdim negatif senin durum ne şuan

Sat 30 Kasım 1 aydır adet olmuyorsunuz ve hala gebelik testleriniz negatif. Geç döllenme olsa 2 3 haftalık gecikme ile öğrenmeniz lazım
Tam yumurtlama günü yani 4 ocakta tek seferlik birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı bugün kan verdim negatif nedense sana sormak istedim sence erken mi verdim bugün 10 günüm ve atetime 8 gün var

Tam yumurtlama günü yani 4 ocakta tek seferlik birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı bugün kan verdim negatif nedense sana sormak istedim sence erken mi verdim bugün 10 günüm ve atetime 8 gün var
Erken yapmıssın kuzum 14 gunu bı tamamla yumurtlamadan sonrakı.

20 ve 24 ocakta idrar testi yapın, yumurtlama üzerinden 10 gün geçmiş henüz. 15-20 gün geçmiş oluyor dediğim tarihlerde. Varsa illaki pozitif alırsınız.

Hamıleyım canım ama betam mın %60 artmıyor. 5 ocak 15.1 , 11 ocak 47.4 , 13 ocak 61.5 . Kahverengı akıntım agrım sızımda yok beklemedeyım. Ama 2.3 beta cıktıgında hamıleymısım ya

Erken yapmıssın kuzum 14 gunu bı tamamla yumurtlamadan sonrakı.
Bazı kişiler ilişki sonrası 8 günü yaptım pozitif dedikleri için kafam bulandı hayır yoksa yokturda bu kadar ağrı çekmek bedir inan dünden beri iş yapamıyorum

İnan zaten hiç kevesin keyfim kalmadı adet olsam da bu psikolojiden kurtulsam diyorum çokta agresiflik var bende bu 1 haftadır

Benim de adetim 8 gün geçmişti kanda çıkmadı 7 gün sonra verdim pozitif çıktı adetim toplamda 15 gün geçti geç döllenme olmuş galiba takip edin Allah gönlünüze göre versin

Benim de adetim 8 gün geçmişti kanda çıkmadı 7 gün sonra verdim pozitif çıktı adetim toplamda 15 gün geçti geç döllenme olmuş galiba takip edin Allah gönlünüze göre versin
Öncelikle hayırlı olsun geç döllenme ola bilir tabi ama benim sadece Ocak ayının 4de bir birliktelik oldu olsaydı cikmazmiydi 10 gün geçmişti

Hayır benim de en son Aralıkta olmasına rağmen şu an yeni öğreniyorum 16 gün geçikmeden sonra. sizde bekleyin zaten hala adet olmazsanız yine kan verirsiniz

Back
X