- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
-
- Konu Sahibi monaroza01
Âmin canım âmin. İki gün önce 59 U görünce bütün ümidi kesmiştim ama gece rüya gördüm içime bir şey düştü inan Aklımda yoktu testi tekrarlamak sonucu görünce şok oldum, inşallah toparlar artık da bırakmaz beni meleğim. Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin içinde de bana inşallah :)Ohoo maşallah hic korkma hamilesin Allahin izniyle. :) ben de 9 gundur bekliyorum adet filan hicbise yok testler de negatif ; ( Allahim hayirlisiyla hepimize yasatsin bu mutlulugu amin..
Cnm hemen olumsuz dusunme degerin dusmemis ins daha da yukselir.. Ruyan neydi cnm ozel olmazsa ben de bu aralar ruyalarla bogusuyorummonaroza01dusunm 39968175 .!.:Âmin canım âmin. İki gün önce 59 U görünce bütün ümidi kesmiştim ama gece rüya gördüm içime bir şey düştü inan Aklımda yoktu testi tekrarlamak sonucu görünce şok oldum, inşallah toparlar artık da bırakmaz beni meleğim. Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin içinde de bana inşallah :)
Rüyamda annemle umreye gittik Kâbe'yi tavaf ediyorduk lebbeyk diye diye. Bir de Taşıyıcı anne gibi bir başkasının çocuğunu taşıyormuşum karnımda doktor ultrasonla bakıyor güm güm atıyor kalbi. Bir gecede iki rüya gördüm. Ve hiç Aklımda yokken test Yaptım. Yükselmiş çıktı :) inşallah devamı gelir Allah'ım inşallah. Hiç Ümit yokken ümit verdi inşallah Devamını da verir.Cnm hemen olumsuz dusunme degerin dusmemis ins daha da yukselir.. Ruyan neydi cnm ozel olmazsa ben de bu aralar ruyalarla bogusuyorum
Cnmmm cok cok guzel bir ruya gormussun Allah hayırlara vesile etsin..Rüyamda anetsin umreye gittik Kâbe'yi tavaf ediyorduk lebbeyk diye diye. Bir de Taşıyıcı anne gibi bir başkasının çocuğunu taşıyormuşum karnımda doktor ultrasonla bakıyor güm güm atıyor kalbi. Bir gecede iki rüya gördüm. Ve hiç Aklımda yokken test Yaptım. Yükselmiş çıktı :) inşallah devamı gelir Allah'ım inşallah. Hiç Ümit yokken ümit verdi inşallah Devamını da verir.
Beni de hamile bi arkasim ruyasinda karın icine gomuyomus ama kar bembeyaz guzelmis.. Baya etkilendim bu ruyadanCnmmm cok cok guzel bir ruya gormussun Allah hayırlara vesile etsin..
Aynen canım ya cidden harikaydı Kâbe'ye o kadar yakındım ki simsiyah örtüsüyle o kadar muhteşemdi ki anlatamam.Cnmmm cok cok guzel bir ruya gormussun Allah hayırlara vesile etsin..
Inşallah hayra çıkar canım beyaz Güzeldir her zaman :)Beni de hamile bi arkasim ruyasinda karın icine gomuyomus ama kar bembeyaz guzelmis.. Baya etkilendim bu ruyadan
aslında çok güzel dualar hemen anlatılmaz hayrı kaçmasın diye inş. hayrlara vesile olur...Aynen canım ya cidden harikaydı Kâbe'ye o kadar yakındım ki simsiyah örtüsüyle o kadar muhteşemdi ki anlatamam.
Inşallah canım ya. Belki diğer arkadaşa umut olur diye dedim canım. Rabbim rüyalarımızı da gerçeklerimizi de hayırla sonuçlandırsn inşallah.aslında çok güzel dualar hemen anlatılmaz hayrı kaçmasın diye inş. hayrlara vesile olur...
inş. cnm ama lütfen azıcık bekle hemen herkese duyurma önce bi kalp atışlarını duy rahatla sende bizde rahatlayalım...Inşallah canım ya. Belki diğer arkadaşa umut olur diye dedim canım. Rabbim rüyalarımızı da gerçeklerimizi de hayırla sonuçlandırsn inşallah.
Zaten hala umutsuzum canım ya değerim düşük. %10 ihtimalim var diyorum.inş. cnm ama lütfen azıcık bekle hemen herkese duyurma önce bi kalp atışlarını duy rahatla sende bizde rahatlayalım...
değerin ikiye katlanmış. 59 olduğu zaman daha adetin geçmemiş ki o zaman az artması normal. ilk hamileliğimde on gün geçince değerim 75'di ve sorun olmadı. rüyan da hayra çıksın çok güzel bir rüya. inşallah sağlıklı bir hamileliktir. sen rahat ol, değerlerin normal gibi gözüküyorkızlar hamile olduğumu adetten 5 gün önce öğrendim iki gün arayla değerlerim 7-26-49-59-109. Iki gün önce 59 u görünce karaları bağladım düşer dedim ama 109 olmuş. Doktorum umut var dedi. Sizce var mı ne olur fikir verin. Kimyasal olsa değer düşerdi. Dış gebelik olsa değer bir düşer bir çıkardı. Bu arada hiç lekem yok. Adetim de 2 gün geçmiş durumda.
Ah canim insallah ya insallah beni birakmaz bu sefer melegim. insallah bu kez kucagima alirim.değerin ikiye katlanmış. 59 olduğu zaman daha adetin geçmemiş ki o zaman az artması normal. ilk hamileliğimde on gün geçince değerim 75'di ve sorun olmadı. rüyan da hayra çıksın çok güzel bir rüya. inşallah sağlıklı bir hamileliktir. sen rahat ol, değerlerin normal gibi gözüküyor