Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canim geçm iş olsun denedin miCanım selamın aleykum, öncelikle bebişini kucağına sağlıkla al bilmiyorum msjımı görür müsün sen şimdi hazırlık yapıyorsundur :) ama şansımı deneyeyim. Bende kronik sistit var ve mahvolmuş durumdayım 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama sebepsiz infertilite deniyor eşimde de bende de problem görünmüyor. Bu kızılcık marmelatını denemek istiyorum suya karıştırıp içtin sanırım. Denemediğim şey kalmadı umarım bu şifa olur...sağlıcakla kal
Merhaba ben PID geçirdim daha bugün çıktım hastaneden tekrarlarsa diye çok korkuyorum bu kızılcık marmelatı koruyor mu?Çok ÇOK ÇOK önemli ozellikle
Akıntı iltihap PID SISTIT YASAYANLAR
Çok çok önemli bir şifa kaynağı KIZILCIK MARMELATI ALIN MARKETLERDE SATILAN
VE HERGÜN BIR YEMEK KAŞIĞI ILE HAZIRLADIĞINIZ ŞERBETI YA DA SURUBU MU DESEM
HERGÜN MUMKUNSE IÇIN BUNU MUTLAKA YAPIN
canım beni hep korudu bilmem ki bana mi özel ama üzerine çalışmalar okudumMerhaba ben PID geçirdim daha bugün çıktım hastaneden tekrarlarsa diye çok korkuyorum bu kızılcık marmelatı koruyor mu?
Çok şükür kurtulmuşsun ağrı olmadan yaşayamacağıma inanmışım galiba tedaviden sonra o kadar hafifledim ki şaşırıyorum nasıl ağrı yok diye tamam bende içerim ne olacak yeter ki tekrarlamasın limonla daha mı koruyucu oluyormuş yoksa tat vermek için micanım beni hep korudu bilmem ki bana mi özel ama üzerine çalışmalar okudum
bakterilerle savaşı v.s.
ancak şunu söyleyim öyle ekmeğe sürerek yemiyceksin
ben şekersiz alıyorum hala kullanırım ben de idrar yolu enfeksiyonu da kolay olur
kızılcık marmelatindan tepeleme 1 tatlı kaşığıni sıcak suda açıp içine biraz limon damlatip içiyorum
zaten bebeğim olduktan sonra da hiç korunmaksizin olmadi o yüzden çok şükür ki ağrılardan kurtuldum
etkisj artiyor sanırım canım c vitamini ama olmasa da oluyorÇok şükür kurtulmuşsun ağrı olmadan yaşayamacağıma inanmışım galiba tedaviden sonra o kadar hafifledim ki şaşırıyorum nasıl ağrı yok diye tamam bende içerim ne olacak yeter ki tekrarlamasın limonla daha mı koruyucu oluyormuş yoksa tat vermek için mi
ayni dediğin gibi ben ağrısız yasayamayacagim heralde demiştimÇok şükür kurtulmuşsun ağrı olmadan yaşayamacağıma inanmışım galiba tedaviden sonra o kadar hafifledim ki şaşırıyorum nasıl ağrı yok diye tamam bende içerim ne olacak yeter ki tekrarlamasın limonla daha mı koruyucu oluyormuş yoksa tat vermek için mi
Marketten alsam direk faydası olmaz mı organik alıyosun sanırım senetkisj artiyor sanırım canım c vitamini ama olmasa da oluyor
ben trendyoldan ganik diye bi marka var onu alıyorum şekersiz memnunum
Garip bi psikolojideyim 5 günde 25 serum yanında iğneler kestiler hemen ama ara sıra anlık hafif ağrılar gelip gidiyor derin nefes alırken falan hafif ağrı hissediyorum o kadarı normal ağrı kesici bile vermeye gerek duymadım geçer dedi doktor ama bende korku oluştu hemen pır pır ediyo kalbim yoksa tekrarlıyor mu diye Allah kimseye yaşatmasın ya çok zorayni dediğin gibi ben ağrısız yasayamayacagim heralde demiştim
Ben aldım marmelatı 1 tatlı kaşığı 1 su bardağı suda mı açıyoruz suyun miktarı önemli mi acaba?ayni dediğin gibi ben ağrısız yasayamayacagim heralde demiştim
yok canım suyun miktarı senin içinin bulanmamasi açısından önemli...Ben aldım marmelatı 1 tatlı kaşığı 1 su bardağı suda mı açıyoruz suyun miktarı önemli mi acaba?
Tamam teşekkür ederim kendime göre ayarlarım o zaman suyunu hemen başlıyorumyok canım suyun miktarı senin içinin bulanmamasi açısından önemli...
düzenli ve her gün iç inşaallah faydasını göreceksin
Kusura bakma nolur çok soru sordum yaşadın biliyosun diye bişey daha sormak istiyorum pazartesi çıktım hastaneden değerlerim normale dönmüştü az önce çok az kahverengi akıntım olmuş ağrı sızı hiçbir şey yok panikledim biraz tekrarlıyor olabilir miyok canım suyun miktarı senin içinin bulanmamasi açısından önemli...
düzenli ve her gün iç inşaallah faydasını göreceksin
bilmiyorum ki canım çok geçmiş olsun Allah korusunKusura bakma nolur çok soru sordum yaşadın biliyosun diye bişey daha sormak istiyorum pazartesi çıktım hastaneden değerlerim normale dönmüştü az önce çok az kahverengi akıntım olmuş ağrı sızı hiçbir şey yok panikledim biraz tekrarlıyor olabilir mi