beta hcg konusunda aydınlatın beni lütfen

enns

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
215
66
298
Kızlar henüz acemiyim lütfen biri beni beta hcg konusunda aydınlatabilir mi?
Az önce kan tahlil sonucumu aldım. 4.93 çıktı. Sabaha kadar bekleyemiyorum meraktan ölcem bu ne demek oluyor ? 2 hafta önce yine test yapılmıştı o zaman 0. 2 gibi çok düşük birşey çıkmıştı doktor hamile değilsin demişti... Plansızdı..Kafam karıştı :(

Kızlar henüz acemiyim lütfen biri beni beta hcg konusunda aydınlatabilir mi?
Az önce kan tahlil sonucumu aldım. 4.93 çıktı. Sabaha kadar bekleyemiyorum meraktan ölcem bu ne demek oluyor ? 2 hafta önce yine test yapılmıştı o zaman 0. 2 gibi çok düşük birşey çıkmıştı doktor hamile değilsin demişti... Plansızdı..Kafam karıştı :KK43:

5'in üstü pozitif, senin değerin tam sınırda çıkmış.
adet gecikmen var mı?
gebelik olabilir de olmayabilir de.
2 gün sonra tekrar baktır, gebeysen katlanarak artması gerekli.

5'in üstü pozitif, senin değerin tam sınırda çıkmış.
adet gecikmen var mı?
gebelik olabilir de olmayabilir de.
2 gün sonra tekrar baktır, gebeysen katlanarak artması gerekli.
adet gecikmem var ağustos 18 olmam gerekirken olmadı. 26 Ağustosta kan testi yaptırdım 0.2 ile gebelik yok dedi. Şimdi böyle yükselir gibi olması kafamı karıştırdı da

adet gecikmem var ağustos 18 olmam gerekirken olmadı. 26 Ağustosta kan testi yaptırdım 0.2 ile gebelik yok dedi. Şimdi böyle yükselir gibi olması kafamı karıştırdı da
doktora sormak daha dogru olur baya olmus gecikmen cunku ama bu kadar gecikmeye 4,93 de az gibi gec dollenmeyse daha yeni olusuoda olabilir yani burdan biz bisi diemeiz malesef. git bakalim doktorun ne dicek muhtemelen yarin bida kan testi isticektir deger yukselio mu die

doktora sormak daha dogru olur baya olmus gecikmen cunku ama bu kadar gecikmeye 4,93 de az gibi gec dollenmeyse daha yeni olusuoda olabilir yani burdan biz bisi diemeiz malesef. git bakalim doktorun ne dicek muhtemelen yarin bida kan testi isticektir deger yukselio mu die
tşk ederim. doktora gitcem inş. pzt randevu alabildim. O zamana kadar meraktan ölmezsem iyidir

tşk ederim. doktora gitcem inş. pzt randevu alabildim. O zamana kadar meraktan ölmezsem iyidir
aslinda kendiniz de idrar testiyle az cok koyulasma var mi yokmu takip edebilirsin mesela bugunn al 3 tane yarin sabah pazar sabah bide pzt sabah doktora gitmeden bak gun gun koyulasma varsa yukselio demektir ya da kendini yormadan strese sokmadan pazartesiyi bekliceksin valla zor olcak tahmin edebiliorm Allah yardimcin olsun

Back