Beta hcg kızlar bir yardım kütfen ❤️

anneadayi53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
362
331
33
Kızlar selaam Sat 25 aralık ve adetinden bıgün itibariyle 7 gün geçti. Cumartesi gebelik testi yaptım ve belirgin bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Bugün kan testi istedi doktorum ve 175 çıktı. Çarşamba tekrar çağırdı. Ama asıl sorum şu; ilk bebeğimi 5 gün geciktiğinde öğrendim ve o gün test yaptırdığımda 600lerde bi değer çıktı. 2 gün sonrasında ise 1500lere çıktı. Benim aklımı karıştıran, oğlum şu an 12 aylık. doğumdan tam 6 ay sonra ilk reglimi gördüm. Ve ertesi aylar 2-3 gün gecikmeler oldu. Acaba geç mi döllenme oluyo diye aklımdan da geçirmedim değil. Doktorumda şu an için önemli olan çarşamba gelip değerinin 2 ye katlanması dedi. Ay uzun konuştum kusura bakmayın Öptüümm

Gec veya erken buna nite takıldınız keyfini cikarin saglikli bir gebelik olmasi icin dua edin .Hayirli olsun

Gec veya erken buna nite takıldınız keyfini cikarin saglikli bir gebelik olmasi icin dua edin .Hayirli olsun
Ay çok haklısınız bende sanki ilk gebelik gibi bi an heyecan yaptım eheh Verdiğiniz değer ve cevap için çok teşekkür ederim. Sizinde gebeliğinizin rahat geçmesi ve rahat bi doğum olması dileğiyle Allaha emanet olun

Keseyi gordum kalbini duydum diye de paylasmak nasip olur inşallah:) herkesin guzel bir donem geçirmesi duasiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…