• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg kan testi

Öncelikle merhaba ben kadınlar kulübünde yeniyim deneyimli anne ve anne adaylarına bir sorum olacak. 12.08.2021 de beta hcg kan testi yaptım değerim 28.9 olarak çıktı doktorum hamilesin tebrikler ama çok çok yeni demişti ultrasonla gorunmeyecegini 4 haftalık olunca bakcagini söyledi 14.08.2021 de test yaptım değer 0.100 çıktı doktorum gebeliğin suanlik negatife döndüğünü söyledi ama 3 4 gün sonra yine test yap çıkarsa gebesindir dedi ben ihtimaller üzerinden sürdüremem bu durumu benim gibi olan veya bilgigi tanıdığı olan herkes bana fikir verebilir mi
Kimyasal olmuş olabilir canım 🥺

Öncelikle merhaba ben kadınlar kulübünde yeniyim deneyimli anne ve anne adaylarına bir sorum olacak. 12.08.2021 de beta hcg kan testi yaptım değerim 28.9 olarak çıktı doktorum hamilesin tebrikler ama çok çok yeni demişti ultrasonla gorunmeyecegini 4 haftalık olunca bakcagini söyledi 14.08.2021 de test yaptım değer 0.100 çıktı doktorum gebeliğin suanlik negatife döndüğünü söyledi ama 3 4 gün sonra yine test yap çıkarsa gebesindir dedi ben ihtimaller üzerinden sürdüremem bu durumu benim gibi olan veya bilgigi tanıdığı olan herkes bana fikir verebilir mi
Malesef kimyasal gebelik canım sağlıklı olmadığı için vucud reddediyor o nedenle son bulmuş normal regly gibi kanama ile vücudundan aticaksin değerinde çok yüksek değilmiş zaten yine doktoruna danış istersen rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah tekrardan

Doktorun direkt kimyasal gebelik demesini beklerdim. 2 gün sonra nasıl tekrar pozitife döner bilemedim.
Kimyasal gebelik bir çoğumuzun başına geliyor ama test yaptırmadığımız için fark etmiyoruz

Merhabalar
9 ağustos tarihinde evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim 10 ağustosta doktora gittim kan tahlili yaptı ve beta hcg 55.1 çıktı 2 gün sonra tekrar kan testi istedi ben cuma günü kan testi verdim bugün sonucu aldığımda 186 çıktı doktora gittim ve daha erken dedi Sizce bir sıkıntı var mıdır? Değerlerim nasıl?

İki gün arayla bu çıkmışsa yükseliş iyi ☺️ inşaallah sağlıkla ilerler.
Merhabalar
9 ağustos tarihinde evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim 10 ağustosta doktora gittim kan tahlili yaptı ve beta hcg 55.1 çıktı 2 gün sonra tekrar kan testi istedi ben cuma günü kan testi verdim bugün sonucu aldığımda 186 çıktı doktora gittim ve daha erken dedi Sizce bir sıkıntı var mıdır? Değerlerim nasıl?

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• 5AB4C2E8-E1AB-428D-B4B3-D7E64395DEE8.jpeg
    5AB4C2E8-E1AB-428D-B4B3-D7E64395DEE8.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 186
merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Tam 5 olduğu için sonuç kesin konuşmak mümkün değil ancak adet gününü bekle öyle yaptır 3 günde değer 25 yakın Bi rakam olursa evet Bi hamilelik söz konusu olabilir rabbim gönlüne göre versin canım benim 😍

Merhaba doktora gittiniz mi sonuç Nedir

Back