Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetıne daha coook varsa olabılır canım ama adet gununse yada gecmısse negatıf benıma detıme 5 gun varken 17 adet gunu adet gunu 267 ıdı.2 gun sonra tekrarla eger yukselmısse ona gore bırsey solenır canım
adetıne daha coook varsa olabılır canım ama adet gununse yada gecmısse negatıf benıma detıme 5 gun varken 17 adet gunu adet gunu 267 ıdı.2 gun sonra tekrarla eger yukselmısse ona gore bırsey solenır canım
normalde bu ayın 19 nda olmam gerekti ama olmadı testide salı günü yaptırmıstım adet düzenim 23 günde bir gecen ay 26.günümde oldum bakalım yrn doktora göstercem sonucu inşallah hamileyimdir
Tatlım ben 2 ay önce adetime 8 gün varken yaptırmıştm 2,50 çıktı doktora göstermedim,sonra tam gününde adet oldm:S ama inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkesin kucağını doldursn