Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3000lerde alttan muaneyle. 5000lerde ultrasonla gözüküyor canımMerhabalar kızlar kafamı kurcalıyor 1016 beta değerim kese yine yok ne zaman görünür acaba 5 gün sonra tekrar basılacak korkuyorum acil yardımmmmm
İçini rahat tut bundan sonra yaşadığın her duygu bebeğinle paylaşıyorsun 1 hafta sonra gözükeceğini düşünüyorumMerhabalar kızlar kafamı kurcalıyor 1016 beta değerim kese yine yok ne zaman görünür acaba 5 gün sonra tekrar basılacak korkuyorum acil yardımmmmm
Benim iki gün önce beta değerim 836’ydi bugün bakmadık ama muhtemelen 1700 civarı falandı. Vajinal ultrason ile minik bir kese gördük. Karindan bakıldı önce görünmeyince Vajinal istedi doktorum. 1500 üstü olunca Vajinal görünüyor 3000 üstü olunca da karindan görünür diyorlar. Stres yapmamaya çalışın eminim görünecektirMerhabalar kızlar kafamı kurcalıyor 1016 beta değerim kese yine yok ne zaman görünür acaba 5 gün sonra tekrar basılacak korkuyorum acil yardımmmmm
Kese olduğuna emin misiniz ? 0.5 Betaya göre hamilelik yok görünüyor acaba değerleriniz pazartesiye kadar düşmüş olabilirKızlarrrr cuma günü keseyi gördük kan verdim sonuç bugüne kaldı beta 0.5 ama kese var nasıl oluyor bilginiz var mı
Kese olduğuna emin misiniz ? 0.5 Betaya göre hamilelik yok görünüyor acaba değerleriniz pazartesiye kadar düşmüş olabilir
Vallahi bende şaşırdım şuan lütfen bizide haberdar et canım inşallah bebişin seninledir kan testinde hata vardırEvet doktor keseyi görünce beta istedi cuma günü aynı gün içinde verdim kanı içte kanama var dedi hatta ağrın olursa acile git pazartesi mutlaka gel dedi gideceğim ama saatime daha var anlam veremedim
Beynim yandı ya kese görmediniz başka birleydi ya da beta yanlış ölçüldü. İkisi aynı anda mümkün değilKızlarrrr cuma günü keseyi gördük kan verdim sonuç bugüne kaldı beta 0.5 ama kese var nasıl oluyor bilginiz var mı
Beynim yandı ya kese görmediniz başka birleydi ya da beta yanlış ölçüldü. İkisi aynı anda mümkün değil
Bekliyoruz güzel haberlerini canım benimKeseden başka ne olabilir Cumadan beri içim içimi yiyordu benimde betayı görünce elim ayağım boşaldı bildiğin kese oluşmuş beta alalım deyip gönderdi beni çok ağrım oluyordu test yapmıştım o pozitif çıktığı için gitmiştim anlam veremedim geçiyorum doktora hayırlısı olsun
Canım gelişme varmıKeseden başka ne olabilir Cumadan beri içim içimi yiyordu benimde betayı görünce elim ayağım boşaldı bildiğin kese oluşmuş beta alalım deyip gönderdi beni çok ağrım oluyordu test yapmıştım o pozitif çıktığı için gitmiştim anlam veremedim geçiyorum doktora hayırlısı olsun
Ne dedi doktor ben de merak ettimKeseden başka ne olabilir Cumadan beri içim içimi yiyordu benimde betayı görünce elim ayağım boşaldı bildiğin kese oluşmuş beta alalım deyip gönderdi beni çok ağrım oluyordu test yapmıştım o pozitif çıktığı için gitmiştim anlam veremedim geçiyorum doktora hayırlısı olsun