- Konu Sahibi ayse_fatma
Biri bana yardım etsin :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana "pozitif" yani hamilesin demediler mi ki üst üste bu kadar kan testi yaptırdın ? Üstelik kanda böyle katlanarak artma varsa idrar testi önemli değil ki...Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;
02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)
10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...
Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer
doktor hamilesin dedi canım.. ama bir kez kimyasal gebelik geçirdim.. değerlerim yükselmekteyken birden düşük yaptım.. O yüzden çok korkuyorum..Sana "pozitif" yani hamilesin demediler mi ki üst üste bu kadar kan testi yaptırdın ? Üstelik kanda böyle katlanarak artma varsa idrar testi önemli değil ki...
Anladım canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir aksilik olmaz da sağ salim kucağına alırsın minişini... Kimyasal gebelik geçirdiğinde yine idrar testlerinde gözükmüyor muydu?doktor hamilesin dedi canım.. ama bir kez kimyasal gebelik geçirdim.. değerlerim yükselmekteyken birden düşük yaptım.. O yüzden çok korkuyorum..
Sağol canım.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. Kimyasal gebelikte ani oldu.. Çok bilinçli değildim, idrar testide yaptırmamıştım..Anladım canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir aksilik olmaz da sağ salim kucağına alırsın minişini... Kimyasal gebelik geçirdiğinde yine idrar testlerinde gözükmüyor muydu?
Anladım canım. İnşallah bu defa normal gebeliktir...Sağol canım.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. Kimyasal gebelikte ani oldu.. Çok bilinçli değildim, idrar testide yaptırmamıştım..
Amin.. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin..Anladım canım. İnşallah bu defa normal gebeliktir...