• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg kaç olursa gebelik olur

bununla ilgili konular var forumda bakalbilirsin aralıklar yazıyor benim bildigim 5in üstünde olursa hamielsin senin kaç ?

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer :(

Niye bu kadar çok yaptırıyorsunuz ?? Önemli olan kanda çıkması idrar değil, bence 1 hafta sonra direkt kadın doğumcuya gidin, gözünüz aydın, allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin yavrunuza

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer :(
Sana "pozitif" yani hamilesin demediler mi ki üst üste bu kadar kan testi yaptırdın ? Üstelik kanda böyle katlanarak artma varsa idrar testi önemli değil ki...

Sana "pozitif" yani hamilesin demediler mi ki üst üste bu kadar kan testi yaptırdın ? Üstelik kanda böyle katlanarak artma varsa idrar testi önemli değil ki...
doktor hamilesin dedi canım.. ama bir kez kimyasal gebelik geçirdim.. değerlerim yükselmekteyken birden düşük yaptım.. O yüzden çok korkuyorum..

doktor hamilesin dedi canım.. ama bir kez kimyasal gebelik geçirdim.. değerlerim yükselmekteyken birden düşük yaptım.. O yüzden çok korkuyorum..
Anladım canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir aksilik olmaz da sağ salim kucağına alırsın minişini... Kimyasal gebelik geçirdiğinde yine idrar testlerinde gözükmüyor muydu?

Anladım canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir aksilik olmaz da sağ salim kucağına alırsın minişini... Kimyasal gebelik geçirdiğinde yine idrar testlerinde gözükmüyor muydu?
Sağol canım.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. Kimyasal gebelikte ani oldu.. Çok bilinçli değildim, idrar testide yaptırmamıştım..

Benm de sag yumurtaligimda kis var diye yasmin verdi dr.um.10gun kullandm etkileri agir olunca biraktim ancak bugun 13gundur kanama filan olmadi.dun test yaptirdm kanda ve alttan ultrasonda negatif deyip dr. tarlusal verdi.son adet gunum 20siydi bu ay 18-19 gibi olma gunlerim.sokturucuyu icmek istemiyorum siz ne tavsiye edersiniz.....hepinize simdiden tesekkurler...

Back