merhaba arkadaşlar konu ile ilgili hiçbir bilgim yok bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim erkek arkadaşım ilişki sırasında dışarıya boşaldığı halde en fazla 2 gün aksayan adet dönemim 4 gün oldu hiçbir adet belirtim dahi Yok dün kan testi yaptırdım değer 6 çıktı doktor adetin 1 hafta içerisinde gelmezse tekrar test yaptıralım dedi sizce gebelik söz konusu mu test sonucunu da ekledim teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg kaç olmalı
- Konu Sahibi Sewee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta beta değeri beta hcg beta hcg 6
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
adetiniz 4 gun gecmis ve deger 6 cikmis cok dusuk bir ihtimal bence gebelik yok.doktoeun dedigi gibi biraz daha bekleyip tekrar test yapinmerhaba arkadaşlar konu ile ilgili hiçbir bilgim yok bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim erkek arkadaşım ilişki sırasında dışarıya boşaldığı halde en fazla 2 gün aksayan adet dönemim 4 gün oldu hiçbir adet belirtim dahi Yok dün kan testi yaptırdım değer 6 çıktı doktor adetin 1 hafta içerisinde gelmezse tekrar test yaptıralım dedi sizce gebelik söz konusu mu test sonucunu da ekledim teşekkürler
su durumda beklemenizden baska care yok
- 27 Ekim 2016
- 761
- 951
- 53
- 40
Sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun inşallah biraz endişeliyim teşekkür ederimDüşük bir değer evet ama belli de olmaz. Ben ilk öğrendiğimde değer 30 du. Sağlıklı bir gebelik var şuanda. Siz 1 hafta sonra tekrar test yaptırın. Eğer yükselme olmadıysa sorun yoktur. Bazen kist olması durumundanda bhcg yüksek çıkabiliyor.
- 27 Ekim 2016
- 761
- 951
- 53
- 40
Amin inşallah. Belki kist de olabilir. Regl olursanız bile mutlaka doktora gidin. Kist var mı yok mu kontrol ettirin. Hakkınızda hayırlısı.Sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun inşallah biraz endişeliyim teşekkür ederim
Bi ihtimal var o zamanGeçen güne göre değer düşük ama beş üzeri beta olunca tekrar test istemesi normal geç döllenme olmuş olabilir
Amin cümlemiz için tekrar teşekkürlerAmin inşallah. Belki kist de olabilir. Regl olursanız bile mutlaka doktora gidin. Kist var mı yok mu kontrol ettirin. Hakkınızda hayırlısı.
- 7 Ocak 2017
- 181
- 78
- 18
- 35
Böyle bi durumla karşılaşan olmuş mu acaba doktor 1 hafta bekleyelim testi tekrar yaparız dediGenelde hamile olmayınca 0-5 arası çıkıyor 6 da kesinlik belirtecek bir sonuç değil inşallah test tekrarlayınca yükselmez
Ayan bişey yapAmazsın bekle bir haftaya adet soğan olmazsan tekrarların testi ertesi gün hapı ilişki den sonra belli bi sürede alınması gerekiyor onun için geç bayaPeki şuan gebelik durumunun olmaması için ben ne yapabilirim ertesi gün hapı için geç kaldım galiba değil mi
1 hemşire arkadaşıma sordum %95 hamilelik var dedi arkadaşımın doktoruna sorduk düşük değer ama gebelik var dedi jinekoloji doktoruna sorduk gebelik YOk stresten adet görmüyorsun 1-2 güne adet görürsün dedi kafam çok karıştı yarın tekrar test yapıcam5 ve üzeri gebelik sayılır. Değer düzenli artmazsa sağlıksızdır ve vücut kendi kendine atar. Sizin bu saatten sonra yapacağınız tek şey erkek arkadaşınıza durumu bildirmek ve hazırlı olmasını söylemek.
- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
Psikolojik olarak adet gecikebilir ama psikoloji hcg değerini yükseltmez. Keşke daha dikkatli olsaydınız ama bundan sonra keşke demenin anlamı yok umarım değer yükselmez yarın yada ertesi gün tekrar kan verip kontrol ettirin1 hemşire arkadaşıma sordum %95 hamilelik var dedi arkadaşımın doktoruna sorduk düşük değer ama gebelik var dedi jinekoloji doktoruna sorduk gebelik YOk stresten adet görmüyorsun 1-2 güne adet görürsün dedi kafam çok karıştı yarın tekrar test yapıcam
Aynen değer az olduğu için dış gebelik olmaz inşallah bide öyle birşey vRmışPsikolojik olarak adet gecikebilir ama psikoloji hcg değerini yükseltmez. Keşke daha dikkatli olsaydınız ama bundan sonra keşke demenin anlamı yok umarım değer yükselmez yarın yada ertesi gün tekrar kan verip kontrol ettirin
- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
İyice korkmaya başladımHaftaya kadar bekleme.Yarında kan ver,yani cumartesi.
Dış gebelikte başlarda düşük olabiliyor değer.
Insallah degildir kendiliginden sonlanır.
Kanaman baslarsada bitincede yine beta hcg icin kan ver tamamen sifirlandigini gormek icin.