• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg kaç olmalı

Sewee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
58
7
1
merhaba arkadaşlar konu ile ilgili hiçbir bilgim yok bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim erkek arkadaşım ilişki sırasında dışarıya boşaldığı halde en fazla 2 gün aksayan adet dönemim 4 gün oldu hiçbir adet belirtim dahi Yok dün kan testi yaptırdım değer 6 çıktı doktor adetin 1 hafta içerisinde gelmezse tekrar test yaptıralım dedi sizce gebelik söz konusu mu test sonucunu da ekledim teşekkürler

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 1.704
merhaba arkadaşlar konu ile ilgili hiçbir bilgim yok bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim erkek arkadaşım ilişki sırasında dışarıya boşaldığı halde en fazla 2 gün aksayan adet dönemim 4 gün oldu hiçbir adet belirtim dahi Yok dün kan testi yaptırdım değer 6 çıktı doktor adetin 1 hafta içerisinde gelmezse tekrar test yaptıralım dedi sizce gebelik söz konusu mu test sonucunu da ekledim teşekkürler
adetiniz 4 gun gecmis ve deger 6 cikmis cok dusuk bir ihtimal bence gebelik yok.doktoeun dedigi gibi biraz daha bekleyip tekrar test yapin
su durumda beklemenizden baska care yok

Düşük bir değer evet ama belli de olmaz. Ben ilk öğrendiğimde değer 30 du. Sağlıklı bir gebelik var şuanda. Siz 1 hafta sonra tekrar test yaptırın. Eğer yükselme olmadıysa sorun yoktur. Bazen kist olması durumundanda bhcg yüksek çıkabiliyor.

Düşük bir değer evet ama belli de olmaz. Ben ilk öğrendiğimde değer 30 du. Sağlıklı bir gebelik var şuanda. Siz 1 hafta sonra tekrar test yaptırın. Eğer yükselme olmadıysa sorun yoktur. Bazen kist olması durumundanda bhcg yüksek çıkabiliyor.
Sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun inşallah biraz endişeliyim teşekkür ederim

Sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun inşallah biraz endişeliyim teşekkür ederim
Amin inşallah. Belki kist de olabilir. Regl olursanız bile mutlaka doktora gidin. Kist var mı yok mu kontrol ettirin. Hakkınızda hayırlısı.

Geçen güne göre değer düşük ama beş üzeri beta olunca tekrar test istemesi normal geç döllenme olmuş olabilir

Genelde hamile olmayınca 0-5 arası çıkıyor 6 da kesinlik belirtecek bir sonuç değil inşallah test tekrarlayınca yükselmez

Peki şuan gebelik durumunun olmaması için ben ne yapabilirim ertesi gün hapı için geç kaldım galiba değil mi

Peki şuan gebelik durumunun olmaması için ben ne yapabilirim ertesi gün hapı için geç kaldım galiba değil mi
Ayan bişey yapAmazsın bekle bir haftaya adet soğan olmazsan tekrarların testi ertesi gün hapı ilişki den sonra belli bi sürede alınması gerekiyor onun için geç baya

5 ve üzeri gebelik sayılır. Değer düzenli artmazsa sağlıksızdır ve vücut kendi kendine atar. Sizin bu saatten sonra yapacağınız tek şey erkek arkadaşınıza durumu bildirmek ve hazırlı olmasını söylemek.

5 ve üzeri gebelik sayılır. Değer düzenli artmazsa sağlıksızdır ve vücut kendi kendine atar. Sizin bu saatten sonra yapacağınız tek şey erkek arkadaşınıza durumu bildirmek ve hazırlı olmasını söylemek.
1 hemşire arkadaşıma sordum %95 hamilelik var dedi arkadaşımın doktoruna sorduk düşük değer ama gebelik var dedi jinekoloji doktoruna sorduk gebelik YOk stresten adet görmüyorsun 1-2 güne adet görürsün dedi kafam çok karıştı yarın tekrar test yapıcam

1 hemşire arkadaşıma sordum %95 hamilelik var dedi arkadaşımın doktoruna sorduk düşük değer ama gebelik var dedi jinekoloji doktoruna sorduk gebelik YOk stresten adet görmüyorsun 1-2 güne adet görürsün dedi kafam çok karıştı yarın tekrar test yapıcam
Psikolojik olarak adet gecikebilir ama psikoloji hcg değerini yükseltmez. Keşke daha dikkatli olsaydınız ama bundan sonra keşke demenin anlamı yok umarım değer yükselmez yarın yada ertesi gün tekrar kan verip kontrol ettirin

Psikolojik olarak adet gecikebilir ama psikoloji hcg değerini yükseltmez. Keşke daha dikkatli olsaydınız ama bundan sonra keşke demenin anlamı yok umarım değer yükselmez yarın yada ertesi gün tekrar kan verip kontrol ettirin
Aynen değer az olduğu için dış gebelik olmaz inşallah bide öyle birşey vRmış

İdrar testinde çift çizgi çıkmıyor galiba değil mi? Ben 5 gün geciktiğimde çift çizgiyi net görmüştüm. 5 hafta 2 gün olduğunda da doktor karından ultrasonla keseyi görmüştü. Kan testi yapılmamıştı, değerlerimi bilmiyorum maalesef.

Haftaya kadar bekleme.Yarında kan ver,yani cumartesi.
Dış gebelikte başlarda düşük olabiliyor değer.
Insallah degildir kendiliginden sonlanır.
Kanaman baslarsada bitincede yine beta hcg icin kan ver tamamen sifirlandigini gormek icin.

Haftaya kadar bekleme.Yarında kan ver,yani cumartesi.
Dış gebelikte başlarda düşük olabiliyor değer.
Insallah degildir kendiliginden sonlanır.
Kanaman baslarsada bitincede yine beta hcg icin kan ver tamamen sifirlandigini gormek icin.
İyice korkmaya başladım

Back