Beta hcg kaç olmalı

Adetten 3 4 gün önce bile kanda çıkar gebelik

o zaman hcgnin yukselme şansı yok doktor hiç yok gözüküyor dedi 1.20 çıktı. 1 aylık evliyim geçen ay 19ünde regl oldum geçen ay 23nde evlendim 24nde evlendim ..... dün de kan verdim adetim gecikti adet sancısı çok çektim acaba hamilemiyim dedim de yok dedi doktor bugün

Olsa çıkardı mutlaka hayırlısı olsun istiyormusunuz bebek ?

Valla öle 1.5 senedir uğraşıyoruz bizde aşılama yapcaz
Bende bi sene oldu uğraşıyorum. Ne zor işler öyle baştan hemen sıkılmak bunalmak istemek yok.
O üzülmeleri, katıla katıla ağlamaları, çaresizliği gelinde bize sorun.
O hastane koridorlarının dili olsada konuşsa.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin... inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız bu ay ümidim vardı fakat yine regl olunca yine ağla ağla gözlerim şişti birdahaki ay kısmet inşallah

Amin... inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız bu ay ümidim vardı fakat yine regl olunca yine ağla ağla gözlerim şişti birdahaki ay kısmet inşallah
Aşılama bence zaman ve para kaybı, tüp bebek denemeyi neden düşünmüyorsunuz.?

Doktorum aşılamayı deneyelim dedi çünkü ben bir kez normal yolla gebe kaldım fakat düştü oyüzden hemen tüp bebeğe geçmeyelim dedi doktorum
Bende bi kere doğal yolla kaldım.
Tüp bebek yapacağım.
İnş hakkımızda hayırlısı olsun.

İnşallah ne zaman başlıcaksınız tedaviye ?
Ben devlette olacağım, özel tüp bebek merkezlerine güvenmiyorum. Dosyamı açtırdım.
Ekime gün verdiler. Gidicem ekg kan testleri vs yapılacak sorun çıkmazsa baslanacak sürece inşallah.

Ben devlette olacağım, özel tüp bebek merkezlerine güvenmiyorum. Dosyamı açtırdım.
Ekime gün verdiler. Gidicem ekg kan testleri vs yapılacak sorun çıkmazsa baslanacak sürece inşallah.
Hadi hayırlısı inş tüp bebeğe gerek kalmadan gebelik olur Allah büyük ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…