• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg kaç olmalı

bynari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
46
6
1
26
Beklenen adet tarihimin geçmesi üzerinden 2.gun Verdiğim kan 507
4. Gün verdiğim kan 1776
8. Gün verdiğim kan >1000 yazıyor ne anlamam gerekir

Ayrıca folik asit kullanma konusunda tereddüt yaşıyorum şuan herkes başka yorum yapıyor siz kullanıyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20230426_094944.jpg
    IMG_20230426_094944.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 131
Her hastane hassas ölçüm yapmıyor gittiğiniz yerle alakalı sanırım. Net değer gösteren bir yere gitmenizi öneririm

Beklenen adet tarihimin geçmesi üzerinden 2.gun Verdiğim kan 507
4. Gün verdiğim kan 1776
8. Gün verdiğim kan >1000 yazıyor ne anlamam gerekir

Ayrıca folik asit kullanma konusunda tereddüt yaşıyorum şuan herkes başka yorum yapıyor siz kullanıyor musunuz
Sağlık ocağı betayı bine kadar ölçüyor yani Binden büyük çıkmış. Ondan önce ki artışlar gayet normal. Folik asit konusuna gelince doktorunuz neyi uygun görürse onu kullanın. Ben de kullandım.

Sağlık ocağı betayı bine kadar ölçüyor yani Binden büyük çıkmış. Ondan önce ki artışlar gayet normal. Folik asit konusuna gelince doktorunuz neyi uygun görürse onu kullanın. Ben de kullandım.
Acil de baktırdım 4 gün gecikmeyle verdiğim kanda net olarak 1776 yazıyordu ama bu gün ki kanım net sayı vermiyor artış inşallah normaldir

Beta hcg değerim dün 4407 iken bugün 3500 çıktı bilgisi olan var mı neden düşer bu değer

Degeriniz 1000 in uzerinde artislar normal..neden kadin doguma gigmiyorsunuz bence artik bebegi gorebilirsiniz ve doktorunuzda folik yada ekstra vitaminlere baslayabilir ..tsh vs..kandaki diger degerlerinize bakabilir

Degeriniz 1000 in uzerinde artislar normal..neden kadin doguma gigmiyorsunuz bence artik bebegi gorebilirsiniz ve doktorunuzda folik yada ekstra vitaminlere baslayabilir ..tsh vs..kandaki diger degelrlerinizr bakabilir
Randevumu aldım cuma günü alabildim en erken

Beta hcg değerim dün 4407 iken bugün 3500 çıktı bilgisi olan var mı neden düşer bu değer
Kimyasal gebelik olabilir ..düşük yapıyor olabilirsiniz hersey olabilir biran once doktora gidin bebeginiz duruyorsa dusmemesi icin ilac verebilirler ..

İlkini öğrenmek için verdim
İkincisini artışı görmek için
Üçüncüsünu , acildeki doktor 5000 görünce kadın doğuma gidersin dediği için kaç olduğunu öğrenebilmek için verdim
Bence artık kadın doğuma gitmelisiniz. 5000 çıktıysa kese görmek isterler genelde

İşte kaç bin öğrenemedim çünkü sadece binden fazla olarak görünüyor sonuçta 🥺
e nabızdan folat yazip degerinize bakin dusukse bebekte omurilik sorunu olusur illaki folik asit kullanilmasi gerekir hayir normal degerlerdeyse ilk uc ay o drgerin sltina dusmemeli bunu da gidalarla saglarik derseniz siz bilirsiniz

Back