Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg kaç olmalı
- Konu Sahibi ddmctn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
2 gunde yuzde 60 ve uzeri artis varsa hersey yolundadir. Sendede artis gayet guzel. 1500leri gecince kese gorunurAdet gecikmemin 5. Günü bugün. 2 gün önce beta değerim 16 çıkmıştı bugün tekrar verdim ve 55.6 çıktı. Doktorum hamilesin dedi salı günü tekrar kan vermek için çağırdı folik asit filan verdi ama korkuyorum değerlerim iyi mi yaşayanlar varmı
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.701
- 548
Ne zor konular2 gunde yuzde 60 ve uzeri artis varsa hersey yolundadir. Sendede artis gayet guzel. 1500leri gecince kese gorunur
Hamilesin evet deyince yetmiyor mu
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Yetmiyor cunku kimyasal gebelik bos gebelik dis gebelik gibi bir cok tatsiz ihtimal var. Bu ihtimaller once betanin duzgun yukselmesiyle ardindan kese gorunmesi ve kalp atisinin alinmasi ile son buluyor. Gel gorki canim hamile kaldigin an endise de hayatinin bir parcasi oluyorNe zor konular
Hamilesin evet deyince yetmiyor mu
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.701
- 548
Yetmiyor cunku kimyasal gebelik bos gebelik dis gebelik gibi bir cok tatsiz ihtimal var. Bu ihtimaller once betanin duzgun yukselmesiyle ardindan kese gorunmesi ve kalp atisinin alinmasi ile son buluyor. Gel gorki canim hamile kaldigin an endise de hayatinin bir parcasi oluyor
Evet tam da bunlardan korkuyorum çünkü 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım salı günü tekrar kan verince netleşir umarımYetmiyor cunku kimyasal gebelik bos gebelik dis gebelik gibi bir cok tatsiz ihtimal var. Bu ihtimaller once betanin duzgun yukselmesiyle ardindan kese gorunmesi ve kalp atisinin alinmasi ile son buluyor. Gel gorki canim hamile kaldigin an endise de hayatinin bir parcasi oluyor
- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
merhaba değeriniz nasıl oldu.. benim iğneden sonra 16.günüm değerim 9,31 sizce artarmı adetime 4 gün varAdet gecikmemin 5. Günü bugün. 2 gün önce beta değerim 16 çıkmıştı bugün tekrar verdim ve 55.6 çıktı. Doktorum hamilesin dedi salı günü tekrar kan vermek için çağırdı folik asit filan verdi ama korkuyorum değerlerim iyi mi yaşayanlar varmı
- 23 Mart 2020
- 153
- 94
- 48
Değeriniz arttımı merak ettimmerhaba değeriniz nasıl oldu.. benim iğneden sonra 16.günüm değerim 9,31 sizce artarmı adetime 4 gün var
- 23 Mart 2020
- 153
- 94
- 48
Benmde adete 4 gün kala 12.84 cıktı bende merak içindeyim sizin artmışmıydıAdet gecikmemin 5. Günü bugün. 2 gün önce beta değerim 16 çıkmıştı bugün tekrar verdim ve 55.6 çıktı. Doktorum hamilesin dedi salı günü tekrar kan vermek için çağırdı folik asit filan verdi ama korkuyorum değerlerim iyi mi yaşayanlar varmı
- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
Hayır canum artmadı kimyasalmışDeğeriniz arttımı merak ettim
Arttı canım 2 aylık olduk bileBenmde adete 4 gün kala 12.84 cıktı bende merak içindeyim sizin artmışmıydı
Merhaba, bende gecikmenin 3. günü 25.02.2021 tarihinde kan verdim BHCG 16,80 çıktı.. Sevineyim mi sevinmeyim arada kaldım. Sizin durumunuz nasıl geliştiAdet gecikmemin 5. Günü bugün. 2 gün önce beta değerim 16 çıkmıştı bugün tekrar verdim ve 55.6 çıktı. Doktorum hamilesin dedi salı günü tekrar kan vermek için çağırdı folik asit filan verdi ama korkuyorum değerlerim iyi mi yaşayanlar varmı