Beta hcg ilk gün 44 çıktı 2 gün sonra 190. Kızlar yardım edin sonuçlar sizce nasıl?

Yagmurizmmm06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
129
57
18
28
Beta değerim adet tarihimi 3 gün geçtikten sonra 44 olarak çıkmisti. 2 gün sonra bugün tekrar baktırdım 190 çıktı. İlerlemesi nasıl sizce normal mi?

Gayet güzel gözüküyor artış sağlıkla ilerlesin inşallah Son adet tarihinizin başlangıcına göre belirleniyor aslında hafta

Gayet güzel gözüküyor artış sağlıkla ilerlesin inşallah Son adet tarihinizin başlangıcına göre belirleniyor aslında hafta
Benim son regl tarihim 26/08/2021 tarihiydi. Acaba geç döllenme mi diye düşündüm. Çünkü yeni regl tarihim 21/09/2021 tarihiydi ama olamadım. 3 gün sonrasında da sonucum 44 çıktı. Çok korktum

Daha öncesinde bir kayıp yaşadım çok korkuyorum. İçime su serptin canımın içi çok teşekkür ederim 4 haftalik mi acaba kafam karıştı ilk değer 44 olunca. Haftasını bulamadım
Onu kan verdiğin yerde kağıtta yazar kuzu. Her hastanenenin değerleri farkli oluyo. 3-4 haftaliktır tahminen. Benimde ilk degerim 64 cikmisti. İnsallah bu sefer sag salim ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…