Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg ilk gün 44 çıktı 2 gün sonra 190. Kızlar yardım edin sonuçlar sizce nasıl?
Daha öncesinde bir kayıp yaşadım çok korkuyorum. İçime su serptin canımın içi çok teşekkür ederim 4 haftalik mi acaba kafam karıştı ilk değer 44 olunca. Haftasını bulamadım
Benim son regl tarihim 26/08/2021 tarihiydi. Acaba geç döllenme mi diye düşündüm. Çünkü yeni regl tarihim 21/09/2021 tarihiydi ama olamadım. 3 gün sonrasında da sonucum 44 çıktı. Çok korktum
Daha öncesinde bir kayıp yaşadım çok korkuyorum. İçime su serptin canımın içi çok teşekkür ederim 4 haftalik mi acaba kafam karıştı ilk değer 44 olunca. Haftasını bulamadım
Onu kan verdiğin yerde kağıtta yazar kuzu. Her hastanenenin değerleri farkli oluyo. 3-4 haftaliktır tahminen. Benimde ilk degerim 64 cikmisti. İnsallah bu sefer sag salim ilerler
Onu kan verdiğin yerde kağıtta yazar kuzu. Her hastanenenin değerleri farkli oluyo. 3-4 haftaliktır tahminen. Benimde ilk degerim 64 cikmisti. İnsallah bu sefer sag salim ilerler