Beta hcg ilerleyişi

gul_2602

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
24.0521.6(gecikmenin 7.günü)
26.0551.2(gecikmenin 9.günü)
28.05130(gecikmenin 11.günü)
Beta hcg yavaş mı ilerliyor sizce Polikistik over var aynı zamanda.

Muhtemelen gec dollenme olmus ama 2gunde 2ye katlamis ilerlemesi guzel. Kan takibine devam.

%66 artması yeterli. Güzel artmış sizin de

Düşük olduğu için aile hekimim de korkuttu beni sanırım önemli olan 2 günde 2 kat artması galiba.
Hic korkma sen sadece erken betada yakaladin. Sonucta her gebenin bir noktada 20-50-100 artti sadece erken oldugu icin yakalamadi daha yuksekte fark etti.

Geç döllenmedir muhtemelen düşük öğrenmişsiniz ama artışı güzel, önemli olan o
Polikistik over olduğu için 2 ay ovulasyon takibi yaptım hiç pozitif görmedim o yüzden zamanında yumurtlamadığıl için ben de geç döllenmeden şüphe ettim ama işte insanı korkutuyorlar.

24.0521.6(gecikmenin 7.günü)
26.0551.2(gecikmenin 9.günü)
28.05130(gecikmenin 11.günü)
Beta hcg yavaş mı ilerliyor sizce Polikistik over var aynı zamanda.
Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.
24 nisanda adet oldum adetimin 3. Gunu gecikmesinde 2 tane test yaptim silik çıktı.
Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

İki ay önce bende yaşadım kimyasal gebelik geçirmişsiniz,korkulacak bir durum yok ama ağrınız ilerler,kanamanız çok artarsa doktora gözükün.

Ama annem 4 ay boyunca adet kanaması yasamis ilk hamileliginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…