Düşük olduğu için aile hekimim de korkuttu beni sanırım önemli olan 2 günde 2 kat artması galiba.Muhtemelen gec dollenme olmus ama 2gunde 2ye katlamis ilerlemesi guzel. Kan takibine devam.
Hic korkma sen sadece erken betada yakaladin. Sonucta her gebenin bir noktada 20-50-100 artti sadece erken oldugu icin yakalamadi daha yuksekte fark etti.Düşük olduğu için aile hekimim de korkuttu beni sanırım önemli olan 2 günde 2 kat artması galiba.
Kimisi çok düşük dediği için kafam karıştı%66 artması yeterli. Güzel artmış sizin de
Herkes çok düşük kimyasal olur gözüyle bakıyor,insan korkuyorHic korkma sen sadece erken betada yakaladin. Sonucta her gebenin bir noktada 20-50-100 artti sadece erken oldugu icin yakalamadi daha yuksekte fark etti.
Geç döllenmedir muhtemelen düşük öğrenmişsiniz ama artışı güzel, önemli olan oKimisi çok düşük dediği için kafam karıştı
Polikistik over olduğu için 2 ay ovulasyon takibi yaptım hiç pozitif görmedim o yüzden zamanında yumurtlamadığıl için ben de geç döllenmeden şüphe ettim ama işte insanı korkutuyorlar.Geç döllenmedir muhtemelen düşük öğrenmişsiniz ama artışı güzel, önemli olan o
Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.24.0521.6(gecikmenin 7.günü)
26.0551.2(gecikmenin 9.günü)
28.05130(gecikmenin 11.günü)
Beta hcg yavaş mı ilerliyor sizce Polikistik over var aynı zamanda.
Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.
24 nisanda adet oldum adetimin 3. Gunu gecikmesinde 2 tane test yaptim silik çıktı.
Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi2 ay
İki ay önce bende yaşadım kimyasal gebelik geçirmişsiniz,korkulacak bir durum yok ama ağrınız ilerler,kanamanız çok artarsa doktora gözükün.Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.
24 nisanda adet oldum adetimin 3. Gunu gecikmesinde 2 tane test yaptim silik çıktı.
Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Beta hcg değeri 2 günde 2 kat artmalı maalesef sizin iki kat artmamışAma annem 4 ay boyunca adet kanaması yasamis ilk hamileliginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?