Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük olduğu için aile hekimim de korkuttu beni sanırım önemli olan 2 günde 2 kat artması galiba.Muhtemelen gec dollenme olmus ama 2gunde 2ye katlamis ilerlemesi guzel. Kan takibine devam.
Hic korkma sen sadece erken betada yakaladin. Sonucta her gebenin bir noktada 20-50-100 artti sadece erken oldugu icin yakalamadi daha yuksekte fark etti.Düşük olduğu için aile hekimim de korkuttu beni sanırım önemli olan 2 günde 2 kat artması galiba.
Kimisi çok düşük dediği için kafam karıştı%66 artması yeterli. Güzel artmış sizin de![]()
Herkes çok düşük kimyasal olur gözüyle bakıyor,insan korkuyorHic korkma sen sadece erken betada yakaladin. Sonucta her gebenin bir noktada 20-50-100 artti sadece erken oldugu icin yakalamadi daha yuksekte fark etti.
Geç döllenmedir muhtemelen düşük öğrenmişsiniz ama artışı güzel, önemli olan oKimisi çok düşük dediği için kafam karıştı![]()
Polikistik over olduğu için 2 ay ovulasyon takibi yaptım hiç pozitif görmedim o yüzden zamanında yumurtlamadığıl için ben de geç döllenmeden şüphe ettim ama işte insanı korkutuyorlar.Geç döllenmedir muhtemelen düşük öğrenmişsiniz ama artışı güzel, önemli olan o
Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.24.0521.6(gecikmenin 7.günü)
26.0551.2(gecikmenin 9.günü)
28.05130(gecikmenin 11.günü)
Beta hcg yavaş mı ilerliyor sizce Polikistik over var aynı zamanda.
Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.
24 nisanda adet oldum adetimin 3. Gunu gecikmesinde 2 tane test yaptim silik çıktı.
Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi2 ay
İki ay önce bende yaşadım kimyasal gebelik geçirmişsiniz,korkulacak bir durum yok ama ağrınız ilerler,kanamanız çok artarsa doktora gözükün.Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.
24 nisanda adet oldum adetimin 3. Gunu gecikmesinde 2 tane test yaptim silik çıktı.
Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Beta hcg değeri 2 günde 2 kat artmalı maalesef sizin iki kat artmamışAma annem 4 ay boyunca adet kanaması yasamis ilk hamileliginde