• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ilerleyişi

gul_2602

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
24.05👉🏻21.6(gecikmenin 7.günü)
26.05👉🏻51.2(gecikmenin 9.günü)
28.05👉🏻130(gecikmenin 11.günü)
Beta hcg yavaş mı ilerliyor sizce Polikistik over var aynı zamanda.

Muhtemelen gec dollenme olmus ama 2gunde 2ye katlamis ilerlemesi guzel. Kan takibine devam.

%66 artması yeterli. Güzel artmış sizin de 🙏🏿

Düşük olduğu için aile hekimim de korkuttu beni sanırım önemli olan 2 günde 2 kat artması galiba.
Hic korkma sen sadece erken betada yakaladin. Sonucta her gebenin bir noktada 20-50-100 artti sadece erken oldugu icin yakalamadi daha yuksekte fark etti.

Geç döllenmedir muhtemelen düşük öğrenmişsiniz ama artışı güzel, önemli olan o
Polikistik over olduğu için 2 ay ovulasyon takibi yaptım hiç pozitif görmedim o yüzden zamanında yumurtlamadığıl için ben de geç döllenmeden şüphe ettim ama işte insanı korkutuyorlar.

24.05👉🏻21.6(gecikmenin 7.günü)
26.05👉🏻51.2(gecikmenin 9.günü)
28.05👉🏻130(gecikmenin 11.günü)
Beta hcg yavaş mı ilerliyor sizce Polikistik over var aynı zamanda.
Merhaba arkadaşlar 24 yasindayim 8 aylık evliyim.
24 nisanda adet oldum adetimin 3. Gunu gecikmesinde 2 tane test yaptim silik çıktı.
Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

24 nisanda adet oldum adetimin 3. Gunu gecikmesinde 2 tane test yaptim silik çıktı.
Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi2 ay

Kan verdim 21 cikti
2 gun sonra 34 cikti
4 gun sonra 84 cikti
Ve bugun adetimin gecikmesinin 12. Gününde adet oldum ve sırt agrisi yasiyorum 1 haftadır lutfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
İki ay önce bende yaşadım kimyasal gebelik geçirmişsiniz,korkulacak bir durum yok ama ağrınız ilerler,kanamanız çok artarsa doktora gözükün.

Back