aslında narkoz aldığım için korkmuyor da değilim ama ne bilim işte... doktor narkoz verirken daha tüp yolundadır sperm, "ya hep ya hiç" misali tutmaz, tutarsada henüz kana karışmadığı için etkilenmez demişti..
aslında bu ay için ne istediğimi ben de tam bilmiyorum.. hayırlısı demekten başka da bişey gelmiyor elden..
hepinize ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
aytii cim, biyopsi sonuçlarım temiz çıktı, kanser yokmuş şükür.. biz 3 ay önce evlendik ve bu siğil küçük bir nokta olarak balayımın sonuna doğru kendini gösterdi.. (yani cok sevgili kocam sayesinde olmuş olma olasılığı cok yuksek!!!)
o zaman balayı dönüşü smear testi yaptırmıştım.. o da temiz çıktı ve siğiller için krem kullandım.. ama banamısın demedi ve coğaldılar.. çok gıcık bişey bu siğil.. o kadar çok bebek istiyoruz ki ama yapmak için birlikte bile olamıyoruz :)
ve uzun bi süre böyle olacak..
işte aslında sorunlardan biri de şu ki yakma olayı beni mahvetti.. ve ilişkiye girmek bitti.. ve daha bunların iyileşmesine bir ay varken, yenileri çıktı.. doğal olarak ta bebek olayı sürekli erteleniyor.. ben daha doğru dürüst deneyemeden bekleyip duruyorum.. doktor bana o zaman bu tip şeyler, gebelikte büyür demişti ve yaktırdım.. belki de yaktırmasaydım da beklesemiydim diyorum bazen de..
yok yaktığı yerler zaten yara halindeler hala canım.. bu kadar uzun süreli tedavisi olduğunu bilmiyodum.. bayag bi yerimi yaktı ama hala kalan yerlerim varmış ki yeniden cıktılar.. daha önce yasamasaydım anlamazdım belki.. ama tecrübem sigil diyor.. daha iyileşmeden çıkması da belki de iyidir.. o bölgemde yanmadık yer kalmayacak bu gidişle :))