• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG ile ilgili Acil Yardım Lütfen

ossii88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
98
114
43
37
Kızlar Merhaba,
regl tarihimden 1 hafta önce kan testi verdim Beta HCG 17 çıktı. 2 gün sonra 67 sonraki iki gün 187 oldu. Doktor artık baktırmanıza gerek yok sağlıklı dedi. Bugun normalde regl günüm dayanamayıp yine kan testi verdim. 187 çıktıktan 3 gün sonra 1428 çıktı. Yaklaşık 8 katı. Kendi doktorum sorun yok dedi. Bi başka aile dostu doktora sordum ya çoğul gebelik ya mol gebelik dedi. Çok moralim bozuldu. Benimle benzer senaryoda birileri var mı aranızda?

Moralini bozma canım ultrason a girmeden bilemezsin sen stres yapma hayırlısı olsun 🙏

Kızlar Merhaba,
regl tarihimden 1 hafta önce kan testi verdim Beta HCG 17 çıktı. 2 gün sonra 67 sonraki iki gün 187 oldu. Doktor artık baktırmanıza gerek yok sağlıklı dedi. Bugun normalde regl günüm dayanamayıp yine kan testi verdim. 187 çıktıktan 3 gün sonra 1428 çıktı. Yaklaşık 8 katı. Kendi doktorum sorun yok dedi. Bi başka aile dostu doktora sordum ya çoğul gebelik ya mol gebelik dedi. Çok moralim bozuldu. Benimle benzer senaryoda birileri var mı aranızda?
Hic kafana takma canim benim birden 145694.6 oldu değerim herkez uzum mol gebelim dedi hic bi sıkıntı çıkmadı cok şükürbende cok takmıştım kafama ve senin degerin olmasi gerektiği gibi benim 6 haneli deger cikti üstelik sonunda bi rakam daha vardi herkez biz boyle deger gormedik kesin bisey var diyodu

Herkese merhaba arkadaşlar, bunca zaman yorumlar okuyarak umut ederek günlerimi, buralarda geçirdim.yaşım 36 amh düşüklüğü vardı doğal olarak Fsh yüksekliği de.. kaç ay gecikmelerimi gebelik sandık ama olmadı.

bu ayda 5 gün gecikmişti yine aynı hüsran diye umursamadan , ama hep bir umutla, test yaptım ve pozitif sonuç aldım :) hemen doktora gittik beta 19.730 çıktı ve kesem 8mm. Doktor 10 gün sonra bir daha gel keseye bakalım dedi.Birçok nedeni olabilir dedi doktor ama ben hüngür hüngür ağladım.. imkansız denilen birşey olmuştu ve azıcık olan yumurtam döllenmişti ❤️ Şimdi siz tecrübeli arkadaşlarımdan yorum istiyorum. Bu sonuçlar için ne olabilir , şimdiden teşekkür ederim 🙏

Eklentiler

• 20210118_103733.jpg
    20210118_103733.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba, 14 ocakta 6.14 cikmisti benimde bugün yaptırdım 121 çıktı sağlıklı bi artismi sizce. Konu falan actm ama yazan olmayınca size sorayım dedim
Hayırlı olsun gebeliğin canım 😍 betan yükselmiş sağlıklı bir artış gibi görünüyor Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu 🤲🏻

Kızlar merhaba 7 ocakta çatlatma iğnesi yapmıştım 22 ocakta kan verdim 42 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim hayırlısıyla inşallah yükselir değerim nasıl sizce ?

Back