Ay maşallah kız haber ver bizede5+6'dayken kan verdim ve beta hcg 72.028 çıktı. Sizce çoğul gebelik olabilir mi,ikizleri olanlar yazarsak sevinirim
Evet benim de ikiz ya da iri bi bebek demişti doktorum beta baya yüksek çıkınca dediği gibi de iri tek bir bebek olduikizle normal gebelik arasında çok fazla bir hcg farkı olmuyormus.
Keseye ultrasonla baktırırsanız zaten belli olur tek mi çoğul mu, betadan anlaşılan bir durum değil malesef5+6'dayken kan verdim ve beta hcg 72.028 çıktı. Sizce çoğul gebelik olabilir mi,ikizleri olanlar da yazarsa sevinirim
Sonucunuz noldu acaba benimde biraz yüksek devam ediyor merak ettim5+6'dayken kan verdim ve beta hcg 72.028 çıktı. Sizce çoğul gebelik olabilir mi,ikizleri olanlar da yazarsa sevinirim
6+5 te doktora gittim tek bebek gözüktü,ikiz değilmişSonucunuz noldu acaba benimde biraz yüksek devam ediyor merak ettim
Kalp atışını ne zaman duydunuz 5 buçuk haftada duyulur mu6+5 te doktora gittim tek bebek gözüktü,ikiz değilmiş
Hayır o zaman sadece keseyi görmüştük biz bebeği bile görmemiştik,6+5 te gittiğimizde kalp atışını dinledikKalp atışını ne zaman duydunuz 5 buçuk haftada duyulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?