BETA HCG İÇİN YORUM..

Selam. 2 gün gecikme ile test sonucum 1143 çıktı. Son regl günüm 15 mart. Acaba geçen ay üstüne görmüş olabilir miyim. (Geçen ayda 11 gün geçikmistim strestendir diye onemsemedim kan vermedim) Çünkü 3 4 haftalık gebelikte bu kadar yüksek olmuyor diye biliyorum

Tebrikler hamilesin
Değerin yüksekliği düşüklüğü tam olarak haftayi temsil etmiyor merak etme
Normal zamaninda olan bir gebelik üstüne gördüğünü sanmıyorum :)
Muhtemelen yarin vajinal muayene ile keseyi bile görebilirsin değer 5000 lere ulastiginda ki 2 gunde bir 2 kat artar o zaman karindan ultrasonla göreceksin

Geçtiğimiz cumartesi günü 13 ünde dr kontrolüne gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 idik o gün. 7 mm imiş gebelik kesesi. Ama taa 20 gün sonra gel dedi bana çok uzun geldi o süreç. Bide pihtilasmam var iğne falan kullanıyorum. Sürekli yüreğim ağzımda, akıntı takip edip duruyorum

Yok yok ilk haftalar ayda 1 oluyor kontroller o yüzden normal endise etme
Kanama siddetli agri vs olursa diye kontrolde ol onun disinda yapabilcegin birsey yok sabirli olmalisin tebrik ederim :)

Merhaba, bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay 1 günüm geçti test yaptım açık pembe bi çizgi çıktı henüz kan tahili vermedim heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…