- 8 Şubat 2012
- 410
- 7
-
- Konu Sahibi Hepofsaytgk
Cok tesekkur ederim yorumun için bende geç döllenme diye düsünDüm ama önceki durum yuzunden tedirgin oldum istemeden..hem dedim yasayan varsa moral olur okuyanada banada diyeArtış çok iyi geç döllenme olmuştur belki. Araya düşük girince hafta hesaplamak belki biraz zor olabilir. İnşallah sağlıkla devam eder.ilk gebeliği düşük olup da sonra sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü kadın var
Çok haklısınız ama stres yapmamaya çalışın kendinizi yormayın sağlıkla devam etsin inşallahCok tesekkur ederim yorumun için bende geç döllenme diye düsünDüm ama önceki durum yuzunden tedirgin oldum istemeden..hem dedim yasayan varsa moral olur okuyanada banada diye
Öyle hesaplıyorum ama beta çok düşük gibi düşündüm inşallah 5 haftaya uyumludur..tesekkurlerKimyasal olduğunda kanama başladığı günü adetin 1. Günü olarak hesaplayacaksınız adet olmuş gibi yani
Doktor korunmamıza gerek olmadığını hatta hamile kalma olasiligimin cok yuksek oldugunu soylemisti o yuzden hic korunmadik.sadece 5 haftaya göre deger cok dusukmus gibi dusundum o beni biraz gerdi cok tesekkurlerKimyasal gebelik sonrası korunmuş muydunuz ? Eğer korunma olmadıysa beta değeriniz güzel artmış yani düzenli artmış
Hayır haftaya göre betayı baz alma direk artış hızı önemli ilki kimyasal olduğu için bunun sağlıklı olma oranı çok yüksek bende aynı şekilde hamile kaldım. 5+2 yada 4tü sanırım doktora gittiğimde kesem karından gözükmedi bile vajinadan su damlası kadar gözüktü ileriki haftalarda dengelendi yakaladı bir arkadaşım 5+5te kalp atışı dinledi düşün aradaki farkı herkesin farklı yani. Kesinlikle olumsuz düşünme hamileliğin tadını çıkar kan takibini yap 1000lere gelince bırakırsınÖyle hesaplıyorum ama beta çok düşük gibi düşündüm inşallah 5 haftaya uyumludur..tesekkurler
Evet bende o yüzden 4 gün sonrasina randevu aldim en azindan kanda son bir kez daha göreyim yükselişi diye. İnşallah bir sıkıntı olmaz da yükselmeye devam eder güzel sekilde.. ya nasipHayır haftaya göre betayı baz alma direk artış hızı önemli ilki kimyasal olduğu için bunun sağlıklı olma oranı çok yüksek bende aynı şekilde hamile kaldım. 5+2 yada 4tü sanırım doktora gittiğimde kesem karından gözükmedi bile vajinadan su damlası kadar gözüktü ileriki haftalarda dengelendi yakaladı bir arkadaşım 5+5te kalp atışı dinledi düşün aradaki farkı herkesin farklı yani. Kesinlikle olumsuz düşünme hamileliğin tadını çıkar kan takibini yap 1000lere gelince bırakırsın
İnşallah stres yapma boşuna güzel düşün hep dediğim gibi küçük olursa kesende takılma onaEvet bende o yüzden 4 gün sonrasina randevu aldim en azindan kanda son bir kez daha göreyim yükselişi diye. İnşallah bir sıkıntı olmaz da yükselmeye devam eder güzel sekilde.. ya nasip
Perşembe 277 ise cumartesi 600 olması beklenir pazartesi de 1200 civarı olması yeterli gözükür sizin iyi artmış stres yapmayın şuan kaç haftalıksınız acaba bende bugün 4+6 oldum keseyi görmeyi bekliyorum siz görebildiniz miarkadaslar betam 1456 olmus persembe gunu 277ydi sizce cok mu düşük elim ayağim titriyo
Merhaba evet bugun özel bir hastanede muayene olmak için başladım.Vajinal muayene ile keseyi gördük ama son adet tarihim doğru bir tarih değilmiş cünkü kimyasal gebelik yasamistim ocak sonunda o onun kanamasiydi adet göremeden hamile kaldiğini düşünüyorum dediPerşembe 277 ise cumartesi 600 olması beklenir pazartesi de 1200 civarı olması yeterli gözükür sizin iyi artmış stres yapmayın şuan kaç haftalıksınız acaba bende bugün 4+6 oldum keseyi görmeyi bekliyorum siz görebildiniz mi
Olabilir masallah gözünux aydın hepınızın banada dua edinAdetim iki gün geçti beta 27.4 çıktı sizce nasıl kızlardan geç döllenme olabilir mi o yüzden düşükk
İnşallah Allah istiyen herkese nasip etsin sana etsin gülüm bu mübarek günler deOlabilir masallah gözünux aydın hepınızın banada dua edin
Değerim çok mu düşük peki sizceOlabilir masallah gözünux aydın hepınızın banada dua edin
Çokk yeni olabilir 1-2 gun sonra tekrarlayın 2 katı oluyo diye biliyorum inşallah yükselir rabbım yuzunuzu güldürsünDeğerim çok mu düşük peki sizce