• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG hormonu

Saryamina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
3
0
1
34
Beta HCG hormonu m yavaş yavaş artıyor kimyasal gebelikten şüpheleniyor lar aynı durumu yaşayan varmi

Ben 41 yaşındayım 1 kızım var, ben düzenli 28 günde bir regl oluyorum, enson 10 eylül 2017 de regl olmuştum, 11 ekim 2017 de yeniden regl oldum 2,5 gün sürdü ( pıhıtlı kanama kısmen ) ve bitti 16 ekimden pembe silindkçe lekelenme oldu, 19 ekimde okmeydanı hastanesinde beta hcg baktırdım 36 idi doktor bana progestan verdi 24 ekmde 44 , kanama kesildi ilacı bıraktım ve 26 ekimde ASM de baktırdım 100,70 idi, artış az gibi sizce durumum nedir, hafataya çarşamba yeniden gideceğim dr,

Ben 41 yaşındayım 1 kızım var, ben düzenli 28 günde bir regl oluyorum, enson 10 eylül 2017 de regl olmuştum, 11 ekim 2017 de yeniden regl oldum 2,5 gün sürdü ( pıhıtlı kanama kısmen ) ve bitti 16 ekimden pembe silindkçe lekelenme oldu, 19 ekimde okmeydanı hastanesinde beta hcg baktırdım 36 idi doktor bana progestan verdi 24 ekmde 44 , kanama kesildi ilacı bıraktım ve 26 ekimde ASM de baktırdım 100,70 idi, artış az gibi sizce durumum nedir, hafataya çarşamba yeniden gideceğim dr,

Canim gecmis olsun
Ekim'de gordugun adet degildi diye dusunuyorum.Kanaman olmus.
Dış gebelik gb duruyor ama tabii ki beta takibin belirler herseyi.
Insallah iyi haberler alirsin Allahtan umit kesilmez.Sagliksizsada mudahaleye gerek kalmaz insallah

Back