Çok teşekkür ederim son 2-3 gün kaşdı sonra burdan haberleri paylaşıcam sizinle mutlaka ..İlişkiden 7 gün sonra biraz erken değil mi arkadaşım?
Hamilelik olduysa bile ancak rahime gidip yerleşmeye çalışıyordur embriyo.
Adet gününüzü bekleyin bu sekilde stres yaparsanız zaten olmaz. Sabirladua ile bekleyin derim.
Hayırlısı inşallah biraz daha bekleyip görelim..Cnm 0-5 arası hamilelik yok demek. Ama olur sen daha adetine 10 gun kala yaparsin degerin 2 veya 3 cikar evet hamilelikten soz edilebilir.
Geç dollenme de olabilir o yuzden adet zamani yapmakta fayda var
Hamile olmayan kadınlarda 5 in altında bir referans değeriyle bulunur. Genellikle 0 çıkar ama kimisinde 5 e kadar yüksek bulunabilir eğer daha yüksekse sonuç pozitif demektir.Arkadaşlar beta HCG <2 olunca hamilelik olsaılığı varmıdır?? Bu değer ilişkiden 7 gün sonra yapılmış bir kan testi sonucu. Aslında benim bildiğim negatif anlamına geliyor ama olumlu olma ihtimali varmıdır??
bugünkü kan testinde 6.50 çıktı beta hcg ??? Ne yani hamilemiyim??Hamile olmayan kadınlarda 5 in altında bir referans değeriyle bulunur. Genellikle 0 çıkar ama kimisinde 5 e kadar yüksek bulunabilir eğer daha yüksekse sonuç pozitif demektir.
Hamilesin. Ama daha çok erken 2 gün sonra tekrar ölçtürBu
bugünkü kan testinde 6.50 çıktı beta hcg ??? Ne yani hamilemiyim??
Evet pozitif . Süreci takip etmek için dr lar adetin geçmesini bekler ve hcg takibi yapar. Henüz çok yeni adet geçmemiş belli ki o yüzden biraz daha bekleyip hcg takibi yapabilirsinizBu
bugünkü kan testinde 6.50 çıktı beta hcg ??? Ne yani hamilemiyim??
Bir doktora görüneyim bakalım o neler diycekEvet pozitif . Süreci takip etmek için dr lar adetin geçmesini bekler ve hcg takibi yapar. Henüz çok yeni adet geçmemiş belli ki o yüzden biraz daha bekleyip hcg takibi yapabilirsiniz
Doktora gittim canım aynı senin dediğini dedi yarın yine kan tahlili istiyor tam belli olması için ...Hamilesin. Ama daha çok erken 2 gün sonra tekrar ölçtür
Amin canımNe güzel sevindim inşallah katlanarak artar . Ama ben de hep <2 çıkar neden bilmiyorum.
Doktora gittim canım aynı senin dediğini dedi yarın yine kan tahlili istiyor tam belli olması için ...
Evet sol kasığımda batmalar az bir bulantı baş dönmesiSağlıkla artacak inşallah :) sadece erken davranmışsın o yüzden değerin az çıkıyor . Hamile olduğunu hissettin herhalde? Belrtilerin var mı?
Bugün düşük yaptımNe güzel sevindim inşallah katlanarak artar . Ama ben de hep <2 çıkar neden bilmiyorum.
Üzüldüm kuzum ben de yaşadım kimyasal gebelik Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah en yakın zamanda bizlereBugün düşük yaptımbiokimyasal hamilelik olduğunu açıkladı doktorum bu yüzden de değerinin çok düşük olduğunu söyledi.. kimsette bu varmış demek ki. Bundan sonra Hayırlısı olur hakkımızda inşallah
Amin canımÜzüldüm kuzum ben de yaşadım kimyasal gebelik Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah en yakın zamanda bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?